Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Αθλητικά Δρώμενα 2023»: Ένα υπερθέαμα αρμονίας και χορού στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού 210 αθλούμενες στις ομάδες ρυθμικής αισθητικής και γενικής γυμναστικής

Ενα σαγηνευτικό θέαμα ,τα «Αθλητικά Δρώμενα 2023» παρακολούθησαν χθες δεκάδες οικογένειες του Δήμου μας στο κατάμεστο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού.
 
Η Επίλεκτη Ομάδα Ρυθμικής και Αισθητικής Γυμναστικής του ΟΚΑΠΑ και η Πρότυπη Ομάδα ρυθμικής και Γενικής Γυμναστικής, συνολικά πάνω απο 200 αθλήτριες μικρές και μεγαλύτερες, παρουσίασαν ενα μαγευτικό πρόγραμμα γυμναστικών επιδείξεων, επιτομή αρμονίας και γοητευτικών κινήσεων.
 
Ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης κηρύσσοντας την έναρξη της αθλητικής διοργάνωσης, έλαβε τον λόγο και τόνισε : «Ο θαυμασμός μου κυρίες και κύριοι γιά την βραδιά των Αθλητικών Δρώμενων 2023 πηγάζει από την αγάπη μου στην αισθητική, τον ορισμό του πολιτισμού και το ωραιότατο θέαμα σας με αιωρήσεις, ισορροπίες και στροφές, άλματα και πετάγματα, βήματα χορού! 
Στο άθλημα σας συνδυάζετε την ομαδικότητα με την ευελιξία, την ταχύτητα, τη δύναμη, τον συντονισμό και την ικανότητα να κινείσθε χωρίς κόπο με αρμονικές, ρυθμικές και δυναμικές κινήσεις. 
Πετύχατε χρυσά και ασημένια μετάλλια, πρώτα βραβεία, διακρίσεις σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με την αιγίδα της πανελλήνιας ομοσπονδίας γυμναστικής.
Σας εύχομαι ακόμη περισσότερες νίκες & θα είμαστε κοντά σας ως Δήμος ενώ προσωπικά δεσμεύομαι να στηρίξω και με όσα χρειαστείτε η απαιτηθούν για να παραμένετε στην πρώτη γραμμή αυτού του μοναδικού αθλήματος. 
Συγχαίρω κάθε μία αθλήτρια ξεχωριστά και φυσικά τις  κυρίες  Βιβή Κώτσιου και Νίκη Πολίτη, τις  προπονήτριες  σας που με τόσο πάθος και κόπο συνεχίζουν ένα έργο για το οποίο ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού απέκτησε μεγάλη φήμη που ξεπέρασε τα όρια της χώρας μας».
 
Για το ιδάθλημα στο οποίο ο Δήμος μας κατέχει την πρωτοπορία από το 1992, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ, Σοφία Βυθούλκα κατά την ομιλία της αναφέρθηκε εκτενώς στις νίκες των δύο ομάδων και επεσήμανε: «Οι  αθλούμενες μας, όλων των ηλικιών μαζί με τις προπονήτριες τους, έζησαν τις χαρές και τις ήττες, αγκάλιασαν τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού και δούλεψαν με αγάπη, ενθουσιασμό και πειθαρχίαΤο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού κατά την αθλητική χρονιά 2022- 2023 έχει δημιουργήσει 16 τμήματα με περίπου 210 κορίτσια αθλούμενες ηλικίας 5 έως 17 ετών καθώς ΚΑΙ τμήματα ενηλίκων 20 έως 32 ετών.
Συγχαρητήρια σε όλους για την ομαδικότητα, την αρμονία και την προσπάθεια του «ευ αγωνίζεσθαι»!
 
Στην εκδήλωση παρέστησαν, η τέως  υφυπουργός ψυχικής υγείας και συνδημότισσα κα. Ζωή Ράπτη, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα. Λουκία Κεφαλογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι και πολλά από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Προέδροι και τα Μέλη των Κοινοτήτων.

Τελευταία Νέα