Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ίδρυση Μικτής Χορωδίας Νέων

191108 01

191108 01

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, ενεργοί υποστηρικτές της τέχνης και του πολιτισμού, νέοι και νέες,

στα πλαίσια διεύρυνσης των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου  Φιλοθέης – Ψυχικού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση της Μικτής Χορωδίας Νέων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, με έδρα λειτουργίας το Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, σε συνεργασία με το Δημοτικό μας Ωδείο.

Με μαέστρο την ιδιαίτερα χαρισματική και καταξιωμένη Κατερίνα Βασιλικού,  η ίδρυση της Μικτής Χορωδίας Νέων έρχεται να καλύψει ένα κενό στην παραγωγή πολιτισμού του τόπου μας και παράλληλα να δημιουργήσει έναν σημαντικό πόλο έλξης για όλους τους μουσικόφιλους ηλικίας από 12 έως 40 ετών.

Οι προοπτικές λειτουργίας περιλαμβάνουν εκτός από τις τακτικές πρόβες που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη μεταξύ 19:00 – 21:00 και την συμμετοχή σε συναυλίες, χορωδιακά φεστιβάλ, εντός και εκτός του Δήμου Φιλοθέης –Ψυχικού.

Η πρώτη εκδήλωση σχεδιάζεται να είναι η συμμετοχή της χορωδίας στην Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου.

Ακροάσεις: Ο πρώτος κύκλος ακροάσεων θα πραγματοποιηθεί στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, (Αγίας Σοφίας 1 και Ολυμπιονικών), την Τετάρτη 13/11/2019  16:00 – 19:00, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας -πρόβας των μελών της  Χορωδίας Νέων με την μαέστρο μας.

Η συμμετοχή στη χορωδία θα είναι αφιλοκερδής.

Επικοινωνία: Με την Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Φιλοθέης – Ψυχικού, Τηλ.: 210-6752550
e-mail: dim-odeio@okapa.gr

Πηγή ενημέρωσης: Γραφείο Δημάρχου

Τελευταία Νέα