Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ίδρυση Τμήματος Αυτοάμυνας στον Δήμο

Self Defence
Self DefenceΑνταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των καιρών (ανασφάλεια, αυξανόμενη εγκληματικότητα) ο Δήμος προβαίνει στην ίδρυση Τμήματος Αυτοάμυνας.
 
Ειδικότερα, ο Ο.Κ.Α.Π.Α. και η Επιτροπή Ασφαλείας & Εκτάκτων Αναγκών του δήμου ανταποκρινόμενοι στην, εκφρασμένη ήδη προ 2ετίας στη σχετική εκδήλωση, επιθυμία των Δημοτών-Κατοίκων, προβαίνουν στην ίδρυση  του Τμήματος με ζητούμενο την παροχή στους συμπολίτες μας βασικών δεξιοτήτων στην αντιμετώπιση περιστατικών όπου θα κληθούν να «αμυνθούν» και παράλληλα η βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.
 
Λειτουργία Τμήματος
 
Πότε: Έναρξη την Τρίτη 5 Μαΐου 2015.
Οι εκπαιδεύσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20:00-22:00 και κάθε Σάββατο 18:00-20:00. Διακοπή τον Αύγουστο λόγω θερινών διακοπών.
 
Που: Το Τμήμα Αυτοάμυνας Φιλοθέης-Ψυχικού θα στεγάζεται στην άρτι ανακαινισθείσα Αίθουσα Ενόργανης Γυμναστικής του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού. Προκρίθηκε αυτή ως πιο κατάλληλη λόγω της ύπαρξης στρωμάτων και του εξαιρετικού εξαερισμού της. Δύναται να καλύψει ανάγκες 30μελούς τμήματος.
Self Defence2
 
Κόστος: Το μηνιαίο κόστος ανέρχεται σε €20/άτομο, τιμή κάτω του 50% των ισχυουσών στο «εμπόριο» ώστε να είναι προσιτό σε κάθε δημότη. Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής μόνο στο τμήμα του Σαββάτου προς €10/μήνα. Για μέλη οικογενειών θα παρέχεται έκπτωση 50% στο κάθε πρόσθετο μέλος του βασικού, έκπτωση που δικαιούνται και οι πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, φοιτητές, στρατιώτες, και άτομα με αναπηρία πάνω από 67% μετά από προσκόμιση σχετικών δικαιολογητικών καθώς και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και τα παιδιά τους. Δικαιούνται απαλλαγής του τέλους οι αθλητές εθνικών ομάδων μετά από αίτημα των Ομοσπονδιών και οι παλαίμαχοι αθλητές μετά από αίτημα και απόφαση του ΔΣ
 
Δείτε τις προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για το Σύστημα KAPAP Israeli Academy των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ που επελέγη, εδώ.
 
Ώρες εγγραφών & πληρωμών καθημερινά: 08.00-12.00 & 16.00-20.00. Τηλ: 210 6728043.

Πηγή ενημέρωσης: Δελτίο Τύπου κα Γιούλα Χριστούλα, Ο.Κ.Α.Π.Α.

Τελευταία Νέα