Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Αδιάκοπα δίπλα στους μικρούς μαθητές

prosarmogiphoto

prosarmogiphoto

Η προσαρμογή των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού στα νέα δεδομένα

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και το «Μένουμε Σπίτι», οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (Ωνάσειο, Ευρώτα, Τζαβέλλα, Φιλοθέη, Π. Ψυχικό) συνεχίζουν να βρίσκονται αδιάκοπα δίπλα στους μικρούς μαθητές.

Στην προσπάθεια μας να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, οι παιδαγωγοί των προνηπίων, έρχονται σε εβδομαδιαία επαφή με τα παιδιά, μέσω τηλεδιάσκεψης καλύπτοντας την ανάγκη της επικοινωνίας, με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Παράλληλα, αποστέλλεται ηλεκτρονικά, κάθε εβδομάδα στους γονείς, ειδικά μελετημένο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό υλικό, το οποίο επιλέγεται από την Δ/νση Κοινωνικής Φροντίδας, Αθλητισμού & Πολιτισμού του ΟΚΑΠΑ, σε συνεργασία με το παιδαγωγικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών.

Στους γονείς παρέχεται η δυνατότητα να αποστείλουν το υλικό αυτό, συμπληρωμένο από τα παιδιά πίσω στους παιδαγωγούς, δημιουργώντας έτσι μια αμφίδρομη και ουσιαστική εκπαιδευτική εμπειρία.

Με τον τρόπο αυτό διατηρούμε την επαφή ανάμεσα στα παιδιά και στις παιδαγωγούς, συνεχίζοντας την εκπαιδευτική διαδικασία, για όσο διάστημα διαρκέσει αυτή η έκτακτη κατάσταση.

Πηγή Ενημέρωσης: Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ, Σοφία Βυθούλκα

Τελευταία Νέα