Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ανακοίνωση για Πίνακες Μοριοδότησης

Kindergarten

KindergartenTην Πέμπτη 12 Ιουλίου θα αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες για την μοριοδότηση των αιτήσεων εγγραφών & επανεγγραφών βρεφών & νηπίων στους βρεφονηπιακούς & παιδικούς σταθμούς του ΝΠΔΔ «ΟΚΑΠΑ» Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού για το έτος 2018 – 2019.

Για την υποβολή ενστάσεων κατά της μοριοδότησης, ορίσθηκε ως προθεσμία υποβολής ένστασης και δικαιολογητικών το διάστημα από Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 έως Τρίτη 17 Ιουλίου 2018.

  • Κατεβάστε το Έντυπο Ένστασης, εδώ.
  • Η κατάθεση των ενστάσεων θα γίνεται στα γραφεία του «ΟΚΑΠΑ» (Βεκιαρέλη 11, Φιλοθέη, 1ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:30 έως 14:30. Εκπρόθεσμες ενστάσεις και δικαιολογητικά που τις συνοδεύουν δε θα γίνονται δεκτές.
  • Οι πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα επιλογής των αιτήσεων θα αναρτηθούν εντός του Αυγούστου και μετά από τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ.

Στο Δήμο μας λειτουργούν σήμερα 5 παιδικοί σταθμοί με στόχο την «Στήριξη στην οικογένεια – Υπεύθυνη φροντίδα για το παιδί». Οι εγγραφές σε όλους τους Σταθμούς γίνονται αποκλειστικά υπό την εποπτεία του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Φροντίδας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ «Ο.Κ.Α.Π.Α.» του Δήμου μας.

  • Πληροφορίες για κάθε ένα από τους Παιδικούς Σταθμούς Φιλοθέης – Ψυχικού, εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να καλείτε στα κεντρικά γραφεία του «ΟΚΑΠΑ» την κα Παλαιοθοδώρου, Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας Ο.Κ.Α.Π.Α., τηλ. 210 6822274, 210 6834550, m.palaiothodorou@okapa.gr.

Πηγή Ενημέρωσης : Πρόεδρος Ο.Κ.Α.Π.Α., κα Νέλλη Λάβδα

Τελευταία Νέα