Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Βοηθάμε ο ένας τον άλλο!

XarPazari1
XarPazari1Ένα ακόμη Παιδικό Χαριστικό Παζάρι ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Ενιαίο Λύκειο Νέου Ψυχικού.
 
Συγκεντρώθηκαν βρεφικά είδη, ρούχα, παιχνίδια, αθλητικά κ μουσικά είδη, βιβλία κ παπούτσια.
 
Τα κορίτσια της Επιτροπής Εθελοντισμού συντονίστηκαν έτσι ώστε να γίνουν βάρδιες κάθε μέρα απο τις 18 Μαρτίου έως τις 26. Έγινε συνεργασία για το στήσιμο κ το διαχωρισμό των ειδών στο Λύκειο Ν. Ψυχικού. XarPazari2
 
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την συμμετοχή τους και την ακούραστη συνεισφορά τους στο 4ο Χαριστικό Παζάρι 2015, μια κίνηση αγάπης και προσφοράς, απο παιδί σε παιδί.
 
Η βοήθεια των παιδιών ήταν καθοριστική στην τοποθέτηση, στο διαχωρισμό των ειδών, καθώς και στο τελικό μάζεμα  των παιχνιδιων, & των ρούχων που παρέμειναν για να προσφερθούν στα ιδρύματα που έχουν επιλεγεί.
 
Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά που συμμετείχαν !!: 
  • του Λυκείου Νέου Ψυχικου,
  • του Μωραΐτη,
  • της Ιονίου,XarPazari5
  • του Κολλεγίου Ψυχικού και
  • όλοι απο το 2ο σύστημα  προσκόπων Ψυχικού με τον αρχηγό τους τον Δημήτρη Καρύδια, μπράβο ήταν όλοι τους εξαιρετικοί  !!
Το Σάββατο 28 Μαρτίου όλα ήταν έτοιμα από νωρίς το πρωί και ο κόσμος πλημμύρισε την αίθουσα του θεάτρου του Λυκείου που μεταμορφώθηκε σε μια πανέμορφη παιχνιδούπολη.
  • Ευχαριστήρια προς το σχολείο των Ουρσουλινων & το Αρσάκειο για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν πράγματα και να τα φέρει το 15μελες στο Λύκειο .
  • Ευχαριστούμε τον Κο Αλεξόπουλο που για ακόμη μια χρονιό μας προσέφερε τους καλόγερους, τις κρεμάστρες κ σακούλες για το Παζάρι. XarPazari3

Από την Επιτροπή Εθελοντισμού ήταν : η Εβελίνα Παλτζόγλου, αντιπρόεδρος της Επιτροπης, η Χαρά Ξυριδάκη, η Άντυ Μαζαράκη, η Μαρία Χριστίνα Παλαιολόγου, η Μίνα Βουτσαρα, & ο Τάσος Ξηρακης .

Βοήθησαν ακούραστα, από τους εθελοντές του 2004 : η Γεωργία Χριστοδούλου κ η Κική Γιαννοπούλου. Εθελόντριες δυναμικές : η Στέλλα Φυρίγου, η Γιούλη Βεζιργιάννη, η Μαργαρίτα κ η Αλεξάνδρα Καράκωστα, η Μανταλένα Ξένου, η Στέλλα Τραγανίδα, η Βάσω Αλογοσκούφη και η Άννα Πολίτη.

Πηγή ενημέρωσης: Δελτίο Τύπου Προέδρου Επιτροπής Εθελοντισμού, κα Άννα Κομνηνού-Κούμπα
 

Τελευταία Νέα