Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Γεύμα Αγάπης τα Χριστούγεννα

GeumaAgapis13

GeumaAgapis13Tην Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα είναι ημέρα χαράς και αγάπης. Ας τα γιορτάσουμε ξανά, όλοι μαζί!

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού διοργανώνει και εφέτος ένα εορταστικό Γεύμα Αγάπης, μια γιορτή που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παντελή Ξυριδάκη.

Ο Δήμαρχος και η οικογένειά του, όπως κάθε χρόνο ανήμερα τα Χριστούγεννα έτσι κι εφέτος, υποδέχεται σε ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο περιβάλλον τους μοναχικούς συμπολίτες μας.

Το «Γεύμα Αγάπης» απευθύνεται σε όλους όσους έχουν ανάγκη να βρεθούν αυτήν την ημέρα ανάμεσα σε φίλους και να απολαύσουν σε μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα ένα Χριστουγεννιάτικο γεύμα προσφορά του Δήμου στους άπορους και μοναχικούς συνανθρώπους μας. Η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση, που υποστηρίζεται χορηγικά από μεγάλες εταιρίες, έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια, χαρά και συμπαράσταση σε πολλές οικογένειες.

Μέσα στην καρδιά του Νέου Ψυχικού, σε έναν υπέροχο χώρο στήνεται  το «Γεύμα Αγάπης». Είναι μια γιορτή στην οποία ο Δήμαρχος, οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Αρχές του τόπου μαζί με τους μοναχικούς, τους άπορους και τις ευάλωτες ομάδες του τοπικού πληθυσμού, με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια, συνεορτάζουν την έλευση του «Κυρίου».

Το Χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης» είναι η κορυφαία εκδήλωση Αλληλεγγύης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Στηρίζουμε με την καρδιά μας…

Πότε: ώρα 13.00
Που: Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας

Το πλούσιο γεύμα, συνοδεύεται από εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους οι οποίοι είναι καλοδεχούμενοι εφόσον δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους. Πληροφορίες για προσκλήσεις στα τηλέφωνα:

  • Ιερός Ναός Αγ. Γεωργίου Νέου Ψυχικού: 210 6714673
  • Ιερός Ναός Αγ. Σοφίας Νέου Ψυχικού: 210 6776868
  • Λέσχη Φιλίας & Δημιουργικής Ωριμότητας: 210 6778166
  • Γραφείο Δημάρχου: 213 2014 705, 213 2014 725

GeumaAgapis 

Πηγή Ενημέρωσης: Γραμματεία Δημάρχου

Τελευταία Νέα