Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Για την Μελέτη Ελεγχόμενης Στάθμευσης

EnergoiPolites

EnergoiPolitesΣτο κύριο εμπορικό κέντρο του Δήμου μας, στην περιοχή του Φάρου, η κατάσταση προσομοιάζει με ασθενή στην εντατική και ο Δήμος το «έλυνε» με κολωνάκια. Και επειδή το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με το να φυτεύεις μόνο κολωνάκια, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24 Οκτωβρίου μας έφερε και την μελέτη ελεγχόμενης στάθμευσης !

Μια μελέτη προς εξυπηρέτηση των μαγαζιών και όχι των κατοίκων. Η αποσπασματική αυτή μελέτη περιλαμβάνει  ένα μικρό μέρος του Εμπορικού Κέντρου με αποτέλεσμα να φορτωθεί η υπόλοιπη περιοχή του Νέου Ψυχικού αλλά και μια περιοχή του Παλαιού Ψυχικού που γειτνιάζει με τον Φάρο, με αυτοκίνητα επισκεπτών που θα παρκάρουν λίγο πιο πέρα από τα 100 περίπου μέτρα που θα τοποθετηθούνε τα παρκόμετρα, για να μην πληρώσουν.

Με την εφαρμογή αυτής της μελέτης, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στους δρόμους του Νέου Ψυχικού σύντομα θα κατακλύσουν τις ήσυχες περιοχές του, η ρύπανση και η ταλαιπωρία θα μεγαλώνει, ενώ την ίδια στιγμή τα τραπεζοκαθίσματα των μαγαζιών αυξάνουν διαρκώς σα να ήτανε ιός, για να εισπράττει ο Δήμος, δημιουργώντας πλεονάσματα και να τα καταναλώνει σε φιέστες….

Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου, εδώ

Πηγή ενημέρωσης: Γραφείο τύπου Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού, Παρίτση και Πλαστήρα, Νέο Ψυχικό, Τηλ. 2106778762-3, Φαξ 2106778761, Email: energoipolites2014@gmail.com

Τελευταία Νέα