Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Διήμερη εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία

Ekdromi2

Ekdromi2Πέμπτη 23 & Παρασκευή 24 Μαΐου η Δημιουργική Ωριμότητα Ψυχικού διοργανώνει διήμερη εκδρομή στη Δυτική Πελοπόννησο, με ξενάγηση στην Αρχαία Ολυμπία, επίσκεψη στο φράγμα του Πηνειού που άρχισε να κατασκευάζεται το 1961 & παραδόθηκε το 1968, & το Δάσος Στροφυλιάς.

Η Ολυμπία, υπήρξε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας αφιερωμένο στον Δία. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των Ολυμπίων, της πιο σημαντικής εορτής των Ελλήνων κατά το μεγαλύτερο διάστημα της αρχαιότητας.

Το Δάσος της Στροφιλιάς. πρόκειται για παραθάλασσιο δάσος που, μαζί με τη λιμνοθάλασσα Κοτυχίου, αποτελούν το ομώνυμο Εθνικό Πάρκο (από το 2009). Το δάσος έχει μήκος περίπου 14χλμ και καλύπτει περί τα 22.000 στρέμματα με κουκουναριές, χαλέπιο πεύκη και βελανιδιές.

Πότε : 08:00 π.μ.
Που : Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ.: 210 6745 135

Κόστος : 130€ σε δίκλινο και 160€ σε  μονόκλινο δωμάτιο, με διαμονή στο 5* Olympia Golden Beach Resort (περιλαμβάνονται τα μεταφορικά, η διανυκτέρευση, δείπνο με κρασί και πλούσιο πρόγευμα, η ξενάγηση και τα φιλοδωρήματα).

Πηγή ενημέρωσης : Εν δήμω

Τελευταία Νέα