Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Διακοπή κυκλοφορίας στην Ελ. Αθανασιάδου

ombriaerga
ombriaergaΑνακοινώνεται ότι η κυκλοφορία στην οδό Ελ. Αθανασιάδου, στο Ψυχικό, θα διακοπεί μετά το πέρας των σχολικών εξετάσεων για δύο περίπου μήνες, λόγω εργασιών.
 
Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Ψυχικού, οι εργασίες αυτές θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου κατασκευής των αγωγών ομβρίων στο Ψυχικό, το τελευταίο κομμάτι του οποίου είναι αυτό της οδού Ελ. Αθανασιάδου το οποίο θα ξεκινήσει άμεσα.
 
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την ολοκλήρωση του δικτύου ομβρίων, ενός σημαντικού έργου, προϋπολογισμού  € 5.000.000, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, και σύντομα θα ολοκληρωθεί.
 
Η κυκλοφορία στην οδό Ελ. Αθανασιάδου θα διακοπεί και ως εκ τούτου δεν θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση προς τον Περιφερειακό (προς τα Δικαστήρια) και προς Γαλάτσι. Όσοι κατευθύνεστε προς τα εκεί θα πρέπει να ακολουθείτε άλλη  διαδρομή.
 
Ο κ. Σαμαρόπουλος επισημαίνει ότι θα αλλάξει και η διαδρομή του λεωφορείου 653 από την πλατεία Σολωμού θα περνά από τις οδούς Σολωμού, Δημοκρατίας, Μαβίλη, Διαμαντίδου και θα φθάνει στον Φάρο.
 
 
Πηγή Ενημέρωσης: Βύρων Σαμαρόπουλος, Αντιδήμαρχος Ψυχικού & Πρασίνου

Τελευταία Νέα