Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Εκδήλωση βράβευσης αποφοίτων

pic4

Με μια πρωτότυπη εκδήλωση βραβεύτηκαν οι πρώτοι του Δήμου μας για το 2019

Οι φετινές πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες πρόληψης κατά του κορωνοϊού, δεν εμπόδισαν τον Δήμο μας από το να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων των δημόσιων σχολείων του.

Με φυσική τους παρουσία, οι λαμπροί φοιτητές (απόφοιτοι Πανελληνίων 2019), χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες και ανέβηκαν τμηματικά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, παρουσία της Προέδρου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων, Γιώτας Πλιάκα και του Προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Γιώργου Παπαχρόνη, τους έδωσε έπαινο για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της προσπάθειάς τους. Την όλη εκδήλωση παρακολούθησαν μέσω τηλεδιάσκεψης οι γονείς και οι οικογένειές τους, ενώ συνολικά την παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.000 θεατές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μόρια των 47 αυτών επιτυχόντων σε ΑΕΙ της χώρας μας ξεκίνησαν από τα 18002 και έφτασαν έως την εντυπωσιακό αριθμό των 19252!

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η οποία μίλησε στους νέους φοιτητές για την ενημερωτική καμπάνια #menoumeasfaleis και την ασφαλή έναρξη της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς.

Τέλος, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Πρώην Γυμνασιάρχη Ψυχικού, Διονύση Κλαδά, στον Πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων, Γιώργο Μεσημέρη αλλά και στην Τεχνολογική Ομάδα NEWGEN MOTORS του Λυκείου Φιλοθέης που μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους με τις πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις της.

Μια υπέροχη βραδιά που τη χαρακτήρισε η ασφάλεια και η οργάνωση. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης και η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων, Γιώτα Πλιάκα, συνεχάρησαν έναν- έναν ξεχωριστά τους 47 λαμπρούς αυτούς φοιτητές και τους μετέφεραν τις πιο θερμές ευχές τους για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

pic4

pic1

pic3

pic2

Τελευταία Νέα