Search
Search

Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ~ Συζήτηση “Η θέση της Γυναίκας στην Κοινωνία του 21ου αιώνα” – Τετάρτη 20 Μαρτίου

Εκδήλωση με θέμα: «Η θέση της Γυναίκας στην κοινωνία του 21ου αιώνα» διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού. 

Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 19:00

Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου

(Δρόση και Δροσίνη, Ψυχικό)

Έξι συμπολίτες μας που ανταποκρίνονται  καθημερινά στους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας, θα συζητήσουν για τις «Γυναίκες που λάμπουν και δεν είναι αόρατες».  Έξι γυναίκες που κατέκτησαν με κόπο τη θέση που τους αξίζει, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και θα μιλήσουν για τη θέση της Γυναίκας στη σύγχρονη εποχή.

Στη συζήτηση που θα συντονίζει η φιλόλογος Νέλλη Λάβδα, θα συμμετεχουν οι Κυρίες:

  • Ζωή Ράπτη, νομικός, βουλευτής, η τ. υφυπουργός Ψυχικής Υγείας.

 

  • Μίνα Γκάγκα, ιατρός, με εκτεταμένο διεθνές ερευνητικό έργο με περισσότερες από 14.000 αναφορές που ως αναπληρώτρια υπουργού Υγείας, συνέβαλε στη διαχείριση της πανδημίας.

 

  • Αννίκα Παπαντωνίου, εργαζόμενη μητέρα, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της A.M. Nomikos Transworld Maritime Agencies SA και Πρόεδρος του ΕΕΙ «Κολέγιο Αθηνών».

 

  • Τίνια Απέργη, κλινική ψυχολόγος και καθηγήτρια ψυχολογίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Deree College, ψυχολόγος με ειδικότητα στην εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας.

 

  • Εύη Τσακνιά, ζωγράφος και συγγραφέας, μια γυναίκα που αντικρύζει τον κόσμο με τη ματιά του καλλιτέχνη.

 

  • Ελένη Κατσούλη, οικογενειάρχης, εργαζόμενη, παιδαγωγός, καλλιτέχνης, ενεργός πολίτης και… φοιτήτρια, η συμπολίτης μας που ανταπεξήλθε στους πολλαπλούς ρόλους της Γυναίκας. 

 

 

 

Τελευταίες Εκδηλώσεις