Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Εκμίσθωση κυλικείου Λυκείου Ν. Ψυχικού

procurement2

procurement2Διακηρύσσεται ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός με κλειστές προσφορές για την εκμίσθωση και εκμετάλλευση του σχολικού κυλικείου της σχολικής μονάδας του Λυκείου Ν. Ψυχικού, Αγίας Σοφίας 40, Ν. Ψυχικό.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη του Διαγωνισμού, εδώ. 

Η ανάθεση από τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή της λειτουργίας και εκμετάλλευσης του κυλικείου του σχολείου θα γίνει κατόπιν του διαγωνισμού σε συνάρτηση με :

  1. την τιμή προσφοράς,
  2. την προϋπηρεσία σε μίσθωση σχολικού κυλικείου και
  3. την πολυτεκνική ιδιότητα

Η υποβολή των αιτήσεων-προσφορών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται μέχρι και την Τετάρτη 07 Αυγούστου 2019 κατά τις εργάσιμες ώρες στο Δημαρχείο Ψυχικού επί της οδού Μαραθωνοδρόμου 95, στο γραφείο Πρωτοκόλλου στο 2ο όροφο. Ο χώρος του κυλικείου είναι επισκέψιμος για τους ενδιαφερόμενους κατόπιν συνεννοήσεως, 9:00 – 13:00 μέχρι τις 07 Αυγούστου 2019.

Η αποσφράγιση των κλειστών προσφορών, θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού την Παρασκευή 09 Αυγούστου & ώρα 10.00π.μ στο Δημαρχείο Ψυχικού, Μαραθωνοδρόμου 95, στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Πηγή ενημέρωσης : κ. Γάτος Γεώργιος-Αλκιβιάδης, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Τελευταία Νέα