Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Εκμίσθωση Κυλικείου Λυκείου Φιλοθέης

procurement2

procurement2Διακηρύσσεται ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός με κλειστές προσφορές για την εκμίσθωση του Δημόσιου Σχολικού Κυλικείου της σχολικής μονάδας του Λυκείου Φιλοθέης, Παπαφλέσσα 17, Φιλοθέη

Η Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού συγκροτείται με πράξη του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής και αποτελείται από το Διευθυντή του σχολείου, από εκπρόσωπο του Δήμου ή της Κοινότητας στη Σχολική Επιτροπή και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων ή τον εκπρόσωπο των γονέων στη Σχολική Επιτροπή, αν υπάρχει σύλλογος.

  • Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη του Διαγωνισμού, εδώ.

Η ανάθεση από τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή της λειτουργίας και εκμετάλλευσης του κυλικείου του σχολείου θα γίνει κατόπιν του διαγωνισμού σε συνάρτηση με :

  1. την τιμή προσφοράς,
  2. την προϋπηρεσία σε μίσθωση σχολικού κυλικείου και
  3. την πολυτεκνική ιδιότητα

Η υποβολή των αιτήσεων-προσφορών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου κατά τις εργάσιμες ώρες στο Δημαρχείο Ψυχικού επί της οδού Μαραθωνοδρόμου 95, στο γραφείο Πρωτοκόλλου στο 2ο όροφο. Ο χώρος του κυλικείου είναι επισκέψιμος για τους ενδιαφερόμενους τις ημέρες λειτουργίας του Σχολείου, από τις 9:00 – 13:00 μέχρι την Τετάρτη 25 – 07 – 2018.

Η αποσφράγιση των κλειστών προσφορών, θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού την Παρασκευή 27 Ιουλίου & ώρα 10.00 στο Δημαρχείο Ψυχικού, Μαραθωνοδρόμου 95, στην αίθουσα συνεδριάσεων. Η σύμβαση, που θα υπογραφεί θα ισχύσει για έξι (6) χρόνια, με δυνατότητα παράτασης της σύμβασης μέχρι τρία (3) χρόνια.

Πηγή ενημέρωσης : κ. Γάτος Γεώργιος-Αλκιβιάδης, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Τελευταία Νέα