Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Η «Κάρμεν» στο «Πάμε Σινεμά, Βοηθάμε τα Αδέσποτα» – Τα εσοδα για τις ανάγκες του ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΨΥΧΙΚΟΥ»,

σε μια «καυτή» βραδιά λόγω πυρκαγιών στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα χρονιά, η εκδήλωση «Πάμε Σινεμά, Βοηθάμε τα Αδέσποτα»– όπου όλα τα έσοδα της θα διατεθούν για τις επιτακτικές ανάγκες των αδέσποτων ζώων του Προαστίου μας.

Οι θεατές απόλαυσαν την προβολή της «Κάρμεν» από τον χορογράφο της ταινίας ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ,του  Μπέντζαμιν Μιλπιέ. 

Αυτό το μοναδικό κινηματογραφικό θέαμα με τον Υποψήφιο για Όσκαρ, Πολ Μέσκαλ ,τη Μελίσα Μπαρέρα και τη Ρόζι ντε Πάλμα είναι μια σύγχρονη αφήγηση μιας από τις πιο διάσημες ιστορίες αγάπης και όπερας

Η ΚΑΡΜΕΝ καταπιάνεται με το αρχικό γαλλικό μυθιστόρημα του 1845, ενώ παραπέμπει και στην ταινία Carmen Jones του 1954. Οι φόρμες χορού γίνονται το επίκεντρο μιας αβέβαιης ιστορίας αγάπης, τοποθετημένη στις πολιτείες του Βορείου Μεξικού.

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού, στηρίζει τη ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ. και τη σπουδαία δουλειά των εθελοντριών/ών οι οποίοι μεριμνούν για τη στείρωση, περίθαλψη, φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, αλλά και την ενημέρωση και εκπαίδευση των κατοίκων του Δήμου μας. 

Σταρ της βραδιάς μας ήταν ο Ντάνυ! Ο καλός μας σκυλάκος που κάποιοι παράτησαν στην Φιλοθέη και είχε την τύχη να μην είναι στην πανσιόν στην Κερατέα που χρειάστηκε να εκκενωθεί λόγω της απειλής των πυρκαγιών αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμα τυχερός ώστε να βρει σπίτι. 

Ας βοηθήσουμε ώστε ο Ντάνυ και τα άλλα αδεσποτάκια να βρουν μια οικογένεια και να μη χρειάζεται να ζουν στο κλουβί ενός καταφυγίου. 

Ευχαριστούμε την Σπέντζος φιλμ για την παραχώρηση του Cine Φιλοθέη και για την προβολή της ταινίας «Κάρμεν».

Δεν σταματάμε ποτέ να βοηθάμε και να ενημερωνόμαστε όλοι, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αδέσποτα ζώα συντοφιάς, στειρώνοντας τα ζώα της γειτονιάς μας και ανοίγοντας τα σπίτια μας για φιλοξενίες και υιοθεσίες. 

Τελευταία Νέα