Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Η ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ «ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ» ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ.

Χθες το βράδυ ο Δήμος μας φιλοξένησε την βραβευμένη με Pulitzer ως η καλύτερη θεατρική κωμωδία σχέσεων του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Ντόναλντ Μάργκιουλις, «Δείπνο με φίλους» στην προσφάτως ανακαινισμένη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Λυκείου Νέου Ψυχικού.

Οι δημοφιλείς ηθοποιοί Σταύρος Νικολαΐδη, Ιωάννα Πηλιχού, Φιλίτσα Καλογεράκου και Μάνος Αντωνίου- που σκηνοθέτησε και την παράσταση, πρωταγωνίστησαν και μετέφεραν στη σκηνή με τρυφερό και δωρικό τρόπο τη ρουτίνα του έγγαμου βίου και τον χωρισμό με τα οποία έρχονται αντιμέτωπα δύο παντρεμένα επί 20ετία ζευγάρια.

Καλωσορίζοντας τους θεατές, ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης τόνισε πως «Ο διάσημος συγγραφέας διαπιστώνει εύστοχα πως ο χρόνος ταΐζει το θηρίο που σκοτώνει το γάμο, αλλά το χιούμορ και το χαμόγελο μας γλυτώνει πάντα από το θηρίο της φθοράς», ευχαριστώντας ταυτόχρονα για την επιχορήγηση την Περιφέρεια Αττικής, τον ΟΚΑΠΑ Φιλοθέης – Ψυχικού και φυσικά την εταιρεία Palco comedia του Γιάννη Παπαγεωργίου για την παραγωγή μιας υψηλού επιπέδου θεατρικής παράστασης.

Ήταν μια υπέροχη φθινοπωρινή βραδιά, με έντονη δράση, χιούμορ, συγκίνηση αλλά και πολλές ανατροπές.

Τελευταία Νέα