Search
Search

Εκδηλώσεις

Το Θεατρόνιο στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Μια διαδραστική παράσταση για τις φυσικές επιστήμες του χημικού και ηθοποιού Δρ. Γιάννη Γουλέ

Όταν η μάθηση γίνεται παιχνίδι!

Η Stand Up Chemistry  “Θεατρόνιο” του χημικού και ηθοποιού Δρ. Γιάννη Γουλέ έρχεται στα Δημοτικά του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού!

Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση για τις θετικές επιστήμες που εισάγει τους μαθητές στον κόσμο της χημείας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, καθώς συμμετέχουν ενεργά, και η κωμωδία γίνεται η καλύτερη αφορμή για βιωματική μάθηση, μέσα από 10 παραστάσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν:

Ξεκινώντας από την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022  και μέχρι την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, το Θεατρόνιο θα βρίσκεται στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Γιατί όλα είναι θέμα «χημείας»!

Η υπόθεση:

Δύο άνθρωποι αταίριαστοι «πειραματίζονται» μέχρι να τα βρούνε.

Ένας πατέρας προσπαθεί να πείσει τον γιο του να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και εκείνος φτάνει μέχρι το Χημείο του Κράτους για να αποδείξει την αξία του.

Τέλος,ο Γάλλος κατάσκοπος Οξύ Ζενέ μπλέκει σε μια τρελή καταδίωξη!

Λίγα λόγια για το ΘΕΑΤΡΟΝΙΟ:

Το Θεατρόνιο είναι μια αστική μη-κερδοσκοπική εταιρεία που από το 2015 συνεργάζεται με σχολικές μονάδες και κοινωνικά ιδρύματα έχοντας ως στόχο, οι φυσικές επιστήμες να γίνουν προσιτές σε όλους τους μαθητές-ανεξαρτήτως μαθησιακού επιπέδου ή δυσκολιών.

Συντελεστές:

Κείμενο-παρουσίαση:Δρ.Γιάννης Γουλές

Σκηνοθεσία:Στέλιος Χλιαράς

Μουσική:Γιάννης Ζουγανέλης

Παιδαγωγική επιμέλεια:Κατερίνα Γριβοκωστοπούλου MSc

Επιμέλεια κειμένου:Ελπίδα Μηναδάκη

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο «Θεατρόνιο»:

τηλ: 210 6470003 / email: info@theatronio.gr

ή στο Γραφείο της Αντιδημάρχου, κας Αλίκης Γκιζελή:

τηλ: 210 6753855, 210 6773474 / email: a.gizeli@0177.syzefxis.gov.gr

Τελευταίες Εκδηλώσεις