Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ/Πλανήτης Τεχνόπολη

planitisbanner

planitisphoto

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ένας από τους πιο δραστήριους και ζωντανούς χώρους πολιτισμού της Αθήνας, συνεχίζει να είναι ανοιχτή και προσβάσιμη, σχεδιάζοντας και προτείνοντας πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δράσεις, στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση όλες και όλοι, από το σπίτι τους, μέσω διαδικτύου.

planitisphoto1

Ο Π100, ο πιο αγαπημένος πλανήτης των παιδιών που μας συντροφεύει κάθε Σεπτέμβριο εδώ και δύο χρόνια στην Τεχνόπολη, γίνεται ψηφιακός! Αυτή τη φορά λοιπόν, μας καλεί να προσεδαφιστούμε στην ξεγνοιασιά και τη χαρά μέσα από μια σειρά πρωτότυπων online δράσεων κι ευφάνταστων κατασκευών!

planitisphoto2

Φτιάχνουμε τον δικό μας ιπτάμενο δίσκο! Μα τι πιο διαστημικό! Με απλά υλικά που όλες και όλοι έχουμε στο σπίτι, σχεδιάζουμε, κόβουμε, χρωματίζουμε και συναρμολογούμε ένα (καθόλου) άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, το σύστημα ελέγχου του και –φυσικά- τον παράξενο εξωγήινο οδηγό του.

Έτοιμες και έτοιμοι για απογείωση;

Δείτε και κατασκευάστε με τα παιδιά σας εδώ

planitisphoto3

Φτιάχνουμε το δικό μας πολύχρωμο ενυδρείο! Με απλά υλικά που όλες και όλοι έχουμε στο σπίτι, κάνουμε μια μεγάλη βουτιά στα χρώματα και τη φαντασία, κόβουμε, ζωγραφίζουμε και δημιουργούμε μία μοναδική κατασκευή μέσα στην οποία κολυμπάνε ψαράκια, χταποδάκια και άλλα μαγικά θαλάσσια πλάσματα.

Δείτε και κατασκευάστε με τα παιδιά σας εδώ


Τελευταία Νέα