Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ο Δήμος μας στολίστηκε από άκρη σε άκρη!

Το κεντρικό δέντρο του Δήμου μας φέτος φωταγωγήθηκε από τον Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη στην Πλατεία Χρυσοχόου Νέου Ψυχικού. Μαζί του ήταν οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Υπουργοί της Κυβέρνησης, η Φιλαρμονική του Δήμου και οι μαθητικές μπάντες, με πλήθος κόσμου.

Στο Ψυχικό, το Κεντρικό Δημαρχείο, και το Γραφείο της Κοινότητας Ψυχικού, αλλά και δρόμοι και πλατείες φόρεσαν τα γιορτινά τους.

Επιπλέον, όλοι οι εμπορικοί δρόμοι αλλά και όλες οι πλατείες του Νέου Ψυχικού έχουν φωτισμένα δέντρα και χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Η Πλατεία Αγίας Σοφίας, η Πλατεία Ελευθερίας, η Πλατεία Αγίου Γεωργίου στολίστηκαν ώστε οι κάτοικοι του Προαστίου μας να τις απολαμβάνουν φωτισμένες, καθαρές και περιποιημένες κατά τις βραδινές εορταστικές τους βόλτες.

Στολισμένη Χριστουγεννιάτικα με το φωτισμένο δέντρο της και περίτεχνους φωτισμούς και η Πλατεία Σιαδήμα στη Φιλοθέη με την επιβλητική προτομή του Κωστή Παλαμά και το εμβληματικό Πέτρινο Περίπτερο, αλλά και το κτίριο της Κοινότητας Φιλοθέης.

Έτσι, πλατείες, δρόμοι και κεντρικές οδοί στο Ψυχικό, στη Φιλοθέη και στο Νέο Ψυχικό, με τον ιδιαίτερα ξεχωριστό φωτισμό τους, δίνουν ένα γιορτινό χρώμα και μας βάζουν στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη.

Καλές Γιορτές σε όλους!

*Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός που χρησιμοποιείται από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού στους στολισμούς εξωτερικών και εσωτερικών χώρων (επεκτεινόμενες σειρές λαμπτήρων L.E.D. σε δέντρα, φωτοσωλήνες, επίστηλα, κρεμαστές γιρλάντες δρόμων, κλπ),  χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία L.E.D., που εξασφαλίζει την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

Τελευταία Νέα