Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Μία διαφορετική «Ποδηλατοβόλτα»

PodilatovoltaYoga2

PodilatovoltaYoga2Την Κυριακή 29 Μαΐου πηγαίνουμε «Ποδηλατοβόλτα στην πόλη μας» και συνεχίζουμε με  Zen Dance Kundalini Yoga στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης.

Η Επιτροπή Νεότητας σας προσκαλεί στην καθιερωμένη «Ποδηλατοβόλτα στην πόλη μας» και συνεχίζει με μια αναζωογονητική συνεδρία κίνησης / μουσικής / χορού / εκγύμνασης/ εκτόνωσης, έξω από τα καθιερωμένα!

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κίνησης ‘MOVE WΕEK’, ανακαλύπτουμε μέσα στην φύση ένα νέο τρόπο έντονης και συνάμα διασκεδαστικής άσκησης, την ZenDanceKundalini Yoga, μια πρωτοποριακή τέχνη εκγύμνασης του σώματος, που γαληνεύει την ψυχή και ξεκουράζει το νου!

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας συμμετέχοντας ενεργά σε ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής, υιοθετώντας διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς μέσα στην πόλη μας και ψυχαγωγικούς τρόπους άθλησης μέσα στην φύση.

Όσοι θέλουν μπορούν να συμμετέχουν είτε μόνο στην Ποδηλατόβολτα, είτε μόνο στην ZenDanceKundalini Yoga αρκεί να είναι παρόντες την προκαθορισμένη για κάθε δραστηριότητα ώρα :

  • Σημείο Εκκίνησης Ποδηλατοβόλτας : Προαύλιο Αγίου Γεωργίου (Χρ. Σμύρνης 22, Ν.Ψυχικό) & ώρα 10:30 πμ

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην βόλτα μας, πρέπει να γνωρίζουν ότι φέρουν αποκλειστική ευθύνη για την προσωπική σωματική τους ασφάλεια, έχοντας φροντίσει εγκαίρως για τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος, φώτα, φρένα, σαμπρέλα, τρόμπα) και την συντήρησή του.

  • Σημείο Έναρξης ZenDanceKundalini Yoga: Άλσος Εθνικής Τραπέζης, Φιλοθέη & ώρα 12:00 μμ
Γνωρίστε αυτό το νέο, εναλλακτικό είδος άσκησης, που όσοι το δοκίμασαν δεν το αλλάζουν! Βασισμένη στην πανάρχαια τέχνη της Yoga, η Kundalini ξεδιπλώνει την συσσωρευμένη ενέργεια του ανθρώπινου σώματος, μέσα από την κίνηση, την ανάσα και το ρυθμό και παντρεύει αρμονικά την κίνηση με την Ελληνική μουσική, την Ανάσα με την εκτόνωση του σώματος, την Άσκηση με τη γαλήνη της ψυχής!

PodilatovoltaYoga

Την δράση μας στηρίζουν οι εταιρείες Anax SuperFood, Events Atelier και Βίκος.

Πηγή ενημέρωσης: κα Βελίσσα Μουχλή, Δελτίο Τύπου Επιτροπής Νεότητας.

Τελευταία Νέα