Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

«Μαμά μου, ΜΟΥ»

MamaMou

MamaMouΚυριακή 22 Οκτωβρίου το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας διασκευάζει την «Βασίλισσα των Φιλιών» της Κρίστιν Άρτσεν (Εκδ. Πατάκη), σε μια τρυφερή παράσταση για παιδιά 2-6 ετών &  μαμάδες !

Μια τρυφερή και ευφάνταστη παράσταση που πραγματεύεται την αναγκαιότητα αποχωρισμού του παιδιού από την μαμά ώστε εκείνη να μπορεί να εργαστεί, παρά την ιδιαίτερη ανάγκη του παιδιού για αποκλειστικότητα στην Μαμά του.

  • Μετά την παράσταση ακολουθεί 15λεπτο εργαστήριο με τεχνικές play therapy, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική. Παιδιά και γονείς προσεγγίζουν  τα συναισθήματα τους βιωματικά μέσα από παιχνίδι.

Πότε : 12:00 – 12:45
Που : Αίθουσα Θεάτρου / Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, τηλ.: 210 6728 043

Είσοδος : 5 Ευρώ (απαραίτητη η κράτηση θέσης στο stekitoupaidiou@gmail.com)

Είναι η 1η φορά που το “ΣΤΕΚΙ”, σας παρουσιάζει το πιο αξιόλογο Θέατρο Κούκλας της χώρας. Το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» ιδρύθηκε το 1997 από την Εμμανουέλα Καποκάκη, απόφοιτη της Ανωτέρας Σχολής Θεάτρου Κούκλας Γαλλίας (ESNAM). Εργάζεται με συνέπεια για την τέχνη του Θεάτρου, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο θέαμα με συνδυασμό δράσης, ηθοποιού και κούκλας, θεάτρου και χορού για παιδιά και ενήλικες. Οι κούκλες της είναι διαφορετικών τεχνικών με ιδιαίτερο εικαστικό ενδιαφέρον.

Το «Στέκι του Παιδιού» ξεκίνησε το 2012 και αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων που στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού. Χρηματοδοτείται από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δημοσίου Προσώπου Ο.Κ.Α.Π.Α του Δήμου.

Πηγή Ενημέρωσης: Υπεύθυνος Προγράμματος «Στέκι του Παιδιού», κ. Πάνος Μιχαλάκος, πληροφορίες: 6945-297974

Τελευταία Νέα