Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Μεγάλη επιτυχία τα Αθλητικά Δρώμενα

6

Το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2016 διοργανώθηκε και φέτος με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία η κορυφαία διοργάνωση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, ‘ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ’ / Διαδημοτική Συνάντηση – Γυμναστική για Όλους.

6

4

Πάνω από 2.500 θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού τα προγράμματα που ετοίμασαν τμήματα/ομάδες, με στοιχεία Ενόργανης, Ρυθμικής, Ακροβατικής, Αεροβικής, Τραμπολίνο, Κλασικού-Σύγχρονου-Μοντέρνου Χορού, κ.α.

Φέτος, συμμετείχαν 21 φορείς (δήμοι, αθλητικοί σύλλογοι, σχολεία, ιδιωτικά γυμναστήρια) από την Αττική με συνολικά περίπου 1.100 αθλητές & αθλήτριες, από παιδιά 4 ετών μέχρι και ενήλικες.

2

3

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης και ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ, Γεράσιμος-Αλέξανδρος Μαζαράκης.

Ο ΟΚΑΠΑ εκπροσωπήθηκε με πολυπληθή αποστολή αποτελούμενη από τουλάχιστον 400 κορίτσια, με χορογραφίες που ετοίμασαν οι γυμνάστριες των τμημάτων του.

5

Στην εκδήλωση μάλιστα παρουσιάστηκαν και τα τρία προγράμματα που θα εκπροσωπήσουν τον Δήμο μας στο επερχόμενο EUROGYM στην Τσεχία (18-24 Ιουλίου).

Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση ξεκίνησε το 1991, τότε με συμμετοχή μόνο των δικών μας τμημάτων. Από το 2000 απέκτησε τη σημερινή της μορφή, δηλαδή και με την συμμετοχή άλλων φορέων εκτός του Δήμου μας.

Πηγή ενημέρωσης: Γραμματεία Δημάρχου

Τελευταία Νέα