Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία το Πάρτι της Α.Ε.Ψ

Party1

Ο Πρόεδρος & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού για μια ακόμα χρονιά υποδέχθηκαν όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους προκειμένου να διασκεδάσουν και να ενισχύσουν έμπρακτα τους σκοπούς του σωματείου.

Party1

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, στο Sablo της Φιλοθέης την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Ψ. κος Ερωτόκριτος Νεόφυτος, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Ψυχικού από το 1994 έως και το 2006, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, καθώς επίσης και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Παντελής Ξυριδάκης, o Αντιπρόσωπος Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, χορηγοί που στήριξαν την εκδήλωση, μέλη τοπικών Συλλόγων και Οργανώσεων, η ομάδα μπάσκετ, προπονητές των τμημάτων καθώς και φίλοι της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού.

Party2

Party4

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης υπήρχε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Η κλήρωση όλων των δώρων πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά, με γεννήτρια τυχαίων αριθμών, παρουσία του Προέδρου και της Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού. Οι δικαιούχοι/τυχεροί μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τη Γραμματεία Τένις Ψυχικού (Εθν.Μακαρίου & Πριγκ. Ελένης) μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου (210 6743911). Δείτε τ’ αποτελέσματα της κλήρωσης, εδώ.

Party3

Πηγή ενημέρωσης : κα Βελίσσα Μουχλή, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού, 6937424552

Τελευταία Νέα