Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Μικτό Κλιμάκιο Ελέγχου Ανελκυστήρων

Texnika

TexnikaΚοινοποιείται η απόφαση Δημάρχου σχετικά με τον ορισμό ατόμων για την συγκρότηση του μικτού όργανου / κλιμάκιου ελέγχου των ανελκυστήρων στον Δήμο.

Η απόφαση είναι σύμφωνα με την παράγραφο 2β του άρθρου 11 της ΚΥΑ Φ.Α/9.2/Οικ.28425/1245 (ΦΕΚ 2604/Β/2008), όπως διορθώθηκε με το ΦΕΚ 424/Β/10-03-2009. Τα παρακάτω αναφερόμενα άτομα συγκροτούν το κλιμάκιο ελέγχου :

  1. κα ΠΑΡΑΜΠΑΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Μηχανολόγος Μηχανικός ΠΕ, με αναπληρωτή της τον κο ΠΑΝΤΕΡΜΑΡΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΟ Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΤΕ, Υπαλλήλους του Δήμου
  2. κ. ΔΡΙΝΙΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με αναπληρωτή του τον κο ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, Μηχανολόγο Μηχανικό (Ως Εμπειρογνώμονα σε θέματα ανελκυστήρων από το ΤΕΕ).
  3. κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, με αναπληρωτή του τον κο ΖΟΥΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ (Ως Επιθεωρητή από τους αναγνωρισμένους φορείς ελέγχου ανελκυστήρων, ορισμένος από τον Ε.ΣΥ.Δ)
  4. κ. ΜΩΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, με αναπληρωτή του τον κο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΣΣΙΑΝΟ (Ως Εκπρόσωπο του επαγγελματικού κλάδου των εγκαταστατών, ορισμένος από το Σ.Ε.Σ.Α.)

Δείτε την Απόφαση Δημάρχου, εδώ.

Πηγή ενημέρωσης: κ. Ευθύμιος Ευαγγελόπουλος, Τεχνική Υπηρεσία Δήμου

Τελευταία Νέα