Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Αγαπητοί συνδημότες η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού είναι στην διάθεση σας από σήμερα. Με την ευκαιρία σας καλωσορίζω στη νέα εποχή της ψηφιακής μας επικοινωνίας γιά πληθώρα θεμάτων & κατηγοριών μέσα απο τον καλοσχεδιασμένο ιστότοπο μας https://philothei-psychiko.gov.gr.

Φιλική και πλούσια σε περιεχόμενο, εύχρηστη & με πληροφορίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας, ψηφιακών και μή, αρχίζει το ταξίδι της, φιλοδοξώντας να είναι ο πολύτιμος οδηγός γιά κάθε αναζήτηση των δημοτών μας.

«Σερφάρετε» στο μενού γιά να ανακαλύψετε από την ιστορία του προαστίου μας, τα αξιοθέατα, τα πάρκα και τις παιδικές χαρές του έως την πολυπρόσωπη οργανωτική δομή του.
Γνωρίστε τα πρόσωπα, τα τηλέφωνα και τον τρόπο πρόσβασης σε ότι πραγματικά χρειάζεστε γιά την εξυπηρέτηση σας ως δημότης της όμορφης κηπούπολης μας.

Στον κατάλληλο γιά κάθε pc & responsive σε tablet, smart τηλέφωνα διαδικτυακό μας ιστότοπο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες καθαριότητας, πολιτισμού, εκπαίδευσης, αθλητισμού & κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το σημαντικότερο μέσα απο το νέο site θα έχετε τη δυνατότητα να μπείτε στο σύστημα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών και διοικητικών πράξεων του δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, να κάνετε αίτηση και να παραλάβετε ηλεκτρονικά τα πιστοποιητικά ή τις βεβαιώσεις που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να χρειάζεται να έρθετε αυτοπροσώπως στο δημαρχείο ή στο ΚΕΠ.

Καλοτάξιδη λοιπόν η ιστοσελίδα μας που θα ανανεώνεται συνεχώς και θα είναι ο πυρήνας ενημέρωσης σας γιά οσα γίνονται στον Δήμο μας, ενώ καθόλη την διάρκεια της πανδημίας θα παραμένει χρήσιμη γιά την προστασία σας με ειδήσεις & οδηγίες γιά την ασφάλεια σας.

Με το νέο ιστότοπο του Δήμου, συνεχίζουμε την μετάβαση μας με γοργούς ρυθμούς στην εποχή της τεχνολογίας που πρώτοι απο όλους τους δήμους της Αττικής εκκινήσαμε είτε με τα διαδικτυακά δημοτικά συμβούλια είτε με τις ψηφιακές μας εκδηλώσεις όπως η κοπή της πίτας, οι virtual συζητήσεις & η επικοινωνία με τους μαθητές της πόλης μας αλλά και η έκδοση πιστοποιητικών.

Αξιοποιούμε κάθε δυνατή ευκαιρία ώστε να συμμετέχουμε όλοι ισότιμα στην ψηφιακή κοινωνία του μέλλοντος με στόχο να βελτιωθούν οι ζωές των ανθρώπων.

 

Τελευταία Νέα