Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

“Ο Δικός μου… Μαραθώνιος”

RunEstia

RunEstiaΤο Σάββατο 1η Νοεμβρίου και ώρα 10.30 το πρωί, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του δήμου, ένα αθλητικό γεγονός συμβολικού χαρακτήρα.

Με σύνθημα “Ο Δικός μου… Μαραθώνιος”, ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου από ξεχωριστούς αθλητές του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση “ΕΣΤΙΑ“.

Ο Μαραθώνιος συνδιοργανώνεται από τον Ο.Κ.Α.Π.Α. του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και την “ΕΣΤΙΑ” στις 10.30 π.μ. στον πεζόδρομο της Διουνσίου Αρεοπαγίτου στο ύψος του Μερόπειου Ιδρύματος.

«Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ…ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» είναι μια αθλητική εκδήλωση συμβολικού χαρακτήρα, όπου εκατό περίπου παιδιά με νοητική υστέρηση θα τρέξουν ή θα περπατήσουν λίγα μέτρα, έχοντας την ηθική και οικονομική υποστήριξη σπουδαστών από ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και ΙΕΚ, προσκόπων, εργαζόμενων διαφόρων εταιρειών και φίλων.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τον κάθε αθλητή θα ενισχύσει την προσπάθεια ανέγερσης ενός ακόμη σπιτιού, του δικτύου κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με νοητική υστέρηση.

Η «ΕΣΤΙΑ», είναι ένα ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο (έτος ίδρυσης 1982), που παρέχει υπηρεσίες:

  • επαγγελματικής κατάρτισης,
  • κοινωνικής φροντίδας και
  • υποστηριζόμενης διαβίωσης σε άτομα με νοητική υστέρηση 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, με την ευγενική χορηγία της Sc Johnson Hellas, της εταιρείας Αυγά Βλαχάκη και της εταιρείας Coca-Cola 3E για την διάθεση προϊόντων στους αθλητές.


Πηγή Ενημέρωσης: Γραμματεία Δημάρχου

Τελευταία Νέα