Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας ερμήνευσε τις επιτυχίες του στο κατάμεστο Cine Φιλοθέη

Κατάμεστο το Cine Φιλοθέη, μετατράπηκε σε ιδανική σκηνή έτσι ώστε να υποδεχθούν οι κάτοικοι του Προαστίου μας τον Κώστα Μακεδόνα σε ένα πρόγραμμα με μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στην Ελληνική μουσική, από κορυφαίους δημιουργούς!
 
Η συναυλία του θαυμάσιου διαχρονικού ερμηνευτή έγινε σε μια δροσερή ατμόσφαιρα και η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού ο αγαπημένος υπαίθριος κινηματογράφος του Προαστίου μας γέμισε απο νωρίς κόσμο.
 
«Απολαύστε τον μεγάλο Ελληνα καλλιτέχνη μας που φέτος κλείνει 33 χρόνια στο τραγούδι και έχουμε την τύχη να ακούσουμε απόψε με την θαυμάσια ορχήστρα του να μας θυμίζει τις μεγάλες επιτυχίες του απο το 1987 που πρωτοεμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη μέχρι την απόλυτη καταξίωση με 16 προσωπικά αλμπουμ. Τον καλοσωρίζω και ας τον χειροκροτήσουμε όλοι μαζί», είπε ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης.
 
Μαζί του ήταν η εξαιρετική ερμηνεύτρια Χριστιάννα Γαλιάτσου και 6μελής ορχήστρα μουσικών με μαέστρο τον Κωνσταντίνο Βελλιάδη.
 

Tη συναυλία στο πλαίσιο του  «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023» παρακολούθησε και η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ – που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης και των δωρεάν πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας, Σοφία Βυθούλκα. Επίσης, μαζί με τους συνδημότες μας διασκέδασαν η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΙΨ Παυλίνα Πανταζή, Αντιδήμαρχοι αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

 
Την επιμέλεια των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων έχει η Νικόλ Δημητρακοπούλου, ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Τελευταία Νέα