Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου στην εκδήλωση βράβευσης των συνδημοτών μας Νάσου Γκαβέλα, Νίκου Δήμου και Χριστίνας Πουλίτση στην ανακαινισμένη αίθουσα του 1ου Λυκείου Ν. Ψυχικού

Με την παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως, της Υφυπουργού Υγείας κας Ζωής Ράπτη, της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής κας Λουκίας Κεφαλογιάννη -η οποία μετέφερε και τις ευχές του Περιφερειάρχη κου Γιώργου Πατούλη, του βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών κου Δημήτρη Καϊρίδη και τη συμμετοχή όλου του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων των 3 Κοινοτήτων μας, των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου, υπαλλήλων του Δήμου, εκπροσώπων Συλλόγων, επικεφαλής φορέων και φυσικά πλήθος δημοτών και κατοίκων, πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου μας στην προσφάτως ανακαινισμένη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Λυκείου Νέου Ψυχικού.
 
Την βραδιά που παρουσίασε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολόπουλου, οργάνωσε η Υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων του Δήμου μας, ηθοποιός και σκηνοθέτις Νικόλ Δημητρακοπούλου.
 
Η εκδήλωση προβλήθηκε και διαδικτυακά μέσω live streaming στο YouTube κανάλι του Δήμου μας και την παρακολούθησαν πάνω από 400 συμπολίτες μας που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν δια ζώσης.
 
Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί τον Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη, ο οποίος μας καλωσόρισε στην εκδήλωση, ανοίγοντάς την με την ομιλία του.

Τελευταία Νέα