Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Παράσταση «Αισώπου…Φίλοι»

AiswpouFiloi

AiswpouFiloiΤην Κυριακή 11 Μαρτίου η καινούργια παράσταση της γνωστής θεατρικής ομάδας «Μικρός Νότος» για παιδιά από 4 χρονών.

Είναι μια σύγχρονη ματιά στους μύθους του Αισώπου, με ζωντανή μουσική, δράση, θεατρικό παιχνίδι και ξεκαρδιστικά παθήματα!

Με αφορμή τους μύθους: «Οι δύο φίλοι και η αρκούδα», «O ψεύτης βοσκός», «Η αλεπού και τα σταφύλια», «Το λιοντάρι και το ποντίκι», τα παιδιά γνωρίζουν τους ηθοποιούς, αλλά και τα μουσικά όργανα (γιουκαλίλι, μπάντζο, πιανίκα, κουίκα, αυλός, καζού, μαράκες κ.ά), τραγουδούν και παίζουν μαζί τους.

Μέσα από παιχνίδια διαπραγματεύονται φιλίες που κάπου, κάπως, κάτι φέρνουν κι από τις σχέσεις που ζουν στην πραγματική ζωή. 

Πότε : 17:30 – 18:45 (για παιδιά από 4 ετών)
Που : Αθλητικό Κέντρο, Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, τηλ.: 210 6728 043

Είσοδος 6€ /άτομο (απαραίτητη η κράτηση θέσης ΜΟΝΟ με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο stekitoupaidiou@gmail.com)

Τις Κυριακές μπορείτε να δείτε την παράσταση στο θέατρο FAUST ( Kαλαμιώτου 11-μετρό Μοναστηράκι) στο κέντρο της Αθήνας.

Το «Στέκι του Παιδιού» ξεκίνησε το 2012, χρηματοδοτείται από το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 μέχρι 13 χρονών. Στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού και τις  δραστηριότητες επιμελούνται &  πραγματοποιούν ειδικοί παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες & ειδικευμένοι εμψυχωτές.

Πηγή Ενημέρωσης: Υπεύθυνος Προγράμματος, κ. Πάνος Μιχαλάκος, πληροφορίες: 6945-297974

Τελευταία Νέα