Search
Search

Εκδηλώσεις

Πεζοπορία στην Πάρνηθα – Κυριακή 31 Μαρτίου

Πεζοπορία στην Πάρνηθα διοργανώνει το Τμήμα Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου ενώ  η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής και η καταβολή του ανάλογου ποσού πρέπει να γίνει το αργότερο πέντε ημέρες πριν από την πραγματοποίηση του προγράμματος.

Η πεζοπορία στο Ελατοδάσος της Πάρνηθας θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί και θα διαρκέσει τρεις-τρεισίμιση ώρες (Μπάφι – Μόλα – Μπάφι). Σημείο συνάντησης, το Ορειβατικό Καταφύγιο Μπάφι. 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 16 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει φιλικό και καλά οργανωμένο χώρο συνάντησης και επιστροφής (χώρος εστίασης, αποθηκευτικοί χώροι, τουαλέτες), ρόφημα, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πραγματοποίηση του προγράμματος (όπου απαιτείται) καθώς και επαγγελματίες συνοδούς Trekking Hellas (ένας συνοδός ανά 10-12 άτομα)

 Τι πρέπει να έχετε μαζί σας:

  • Παπούτσια κατάλληλα για πεζοπορία ή αθλητικά μποτάκια. Προτιμήστε μποτάκια με χοντρή σόλα και που κρατάνε τον αστράγαλο.
  • Ελαφριά, άνετα ρούχα τύπου dry fit, ισοθερμικά κ.α.
  • Αδιάβροχο (σε περίπτωση βροχής)
  • Μια ζακέτα ή ένα φούτερ
  • Μικρό σακίδιο πλάτης για τα προσωπικά σας είδη. Αποφύγετε τσάντες ώμου ή χιαστί.
  • Ρόφημα, νερό

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Είναι μια διαδρομή κατάλληλη και για παιδιά (8 ετών +)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τμήμα Αθλητικών Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων και Εκδηλώσεων Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, Νέο Ψυχικό τηλ: 210 6834448, ώρες 08:00-14:00, υπεύθυνος κ. Δήμας Μιχάλης.

Τελευταίες Εκδηλώσεις