Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ποδηλατικός Αγώνας Cyclo-cross

CycloCross

CycloCrossΤην Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου διοργανώνεται ο ενταγµένος στο αγωνιστικό πρόγραµµα της Ε.Ο. Ποδηλασίας, διασυλλογικός αγώνας Cyclo-cross (CX) και ΜΤΒ (Short Track).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύµφωνα µε τους γενικούς κανονισµούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας & τους ειδικούς κανονισµούς της UCI για το Cyclo-Cross & το ΜΤΒ και διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όµιλο “ΑΕΤΟΣ” και το κατάστηµα 48×17 Cycles. Αφορά τις κατηγορίες Ανδρών, Μάστερς και Όπεν σε ηλικιακές κατηγορίες. Οι ηλικιακές κατηγορίες ΟΠΕΝ, ορίζονται ως εξής: 13-16, 17-29, 30-39, 40-49, 50+ σε Άνδρες και 13-16, 17+ για γυναίκες, αντίστοιχα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αγώνα: Διαδρομή: Μικρό σιρκουί 2χλµ. Έδαφος: Δασικοί Δρόµοι, µονοπάτια και σηµεία διαδροµής µε τεχνητές δυσκολίες. Θα υπάρχει μία ζώνη τροφοδοσίας τεχνικής βοήθειας εποπτευόμενη από επίσημο κριτή.

  • Αναλυτικές πληροφορίες, εδώ
  • Υπεύθυνος Οργάνωσης Αγης Κολύβας τηλ. 6979544978

Αποτελέσµατα : Τα επίσηµα αποτελέσµατα, θα ανακοινωθούν στον χώρο της Γραµµατείας Αγώνων µε το πέρας των αγώνων, θα αποσταλούν µε e-mail στις συµµετέχουσες οµάδες, ενώ θα αναρτηθούν την εποµένη του αγώνα στην ιστοσελίδα, εδώ.

Πότε : ώρα εκκίνησης 11.00 
Που : τοποθεσία Πάρκο Πουλάκη Φιλοθέη (πίσω από το άλσος Πικιώνη)

Πηγή ενημέρωσης : Γραμματεία Δημάρχου

Τελευταία Νέα