Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Προκήρυξη Πρόσληψης 5 Ατόμων

recruitment

recruitmentΑνακοινώνεται η προκήρυξη θέσεων καλλιτεχνικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), συνολικά 5 ατόμων με σκοπό την κάλυψη αναγκών διδασκαλίας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. του Δήμου.

Οι συμβάσεις αφορούν πτυχιούχους, για τις θέσεις ΤΕ Καθηγητής Χορού, ΠΕ Καλών Τεχνών, ΤΕ Πληροφορικής, οι οποίοι θα αμείβονται αποκλειστικά από έσοδα προερχόμενα από την καταβολή  αντιτίμου από τους ωφελούμενους, για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και οκτώ (8) μήνες για το έτος 2018 – 2019.

Έγγραφα Προκήρυξης

  1. Αίτηση
  2. Περίληψη
  3. Δικαιολογητικά
  4. Υπεύθυνη Δήλωση 1
  5. Υπεύθυνη Δήλωση 2

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων τελειώνει την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους, είτε ταχυδρομικά με συστημένη αποστολή μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (σφραγίδα και απόδειξη ταχυδρομείου) στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φιλοθέης – Ψυχικού (Δ/νση: Βεκιαρέλλη 11, Φιλοθέη, 15237, υπ’όψιν κ. Αρετής Αναστασίου, τηλ. 210 6822217 ).

Πηγή ενημέρωσης : κα Σόφη Ζαφρακοπούλου, Αντιπρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ.

Τελευταία Νέα