Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Προμήθεια Εντύπων & Υλικών Μηχανόγραφησης

procurement
procurementΟ Δήμος προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων.
 
Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται σε 29.298,60 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, ανά ομάδα.
 
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα Μαραθωνοδρόμου 95-Ψυχικό, στον 3ο όροφο, την 13η Ιουνίου 2014, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 10.30 π.μ. έως ώρα 11.00 π.μ., ενώπιον της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί ο διαγωνισμός την ανωτέρω ημερομηνία, λόγω απεργίας ή ανωτέρας βίας, θα αναβληθεί για την, μετά την άρση του κωλύματος, επόμενη εργάσιμη ημέρα, την ίδια ώρα, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση ή ειδοποίηση.
 
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με την προσφορά τους εγγύηση συμμετοχής, για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας της προμήθειας με Φ.Π.Α., ήτοι 1.464,93 €. Όταν η προσφορά αφορά μία ή περισσότερες ομάδες στο σύνολο των ειδών τους (ομάδα Α ή Β ή Γ ή οποιοδήποτε συνδυασμό αυτών), το ποσό της εγγύησης συμμετοχής επί της ομάδας/ομάδων που επιθυμεί να λάβει μέρος ο συμμετέχων, θα πρέπει να αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας της συγκεκριμένης ομάδας/ομάδων.
 
Δείτε τα τεύχη δημοπράτησης:
  1. Διακήρυξη
  2. Περίληψη Διακήρυξης
  3. Μελέτη
  4. Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς
Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου (Μαραθωνοδρόμου 95-Ψυχικό, 1ος όροφος), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ.: 213-2014.726, 213-2014.712).
 
 
Πηγή Ενημέρωσης: Υπεύθυνη Τμήματος Προμηθειών, κα Άννα Ορτεντζάτου,  a.ortentzatou@0177.syzefxis.gov.gr

Τελευταία Νέα