Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Πρόσκληση Διαπαραταξιακής Επιτροπής

Ekloges

EklogesΤην Παρασκευή 19 Απριλίου προσκαλούνται σε συνεδρίαση οι επί κεφαλής των συνδυασμών για υποψήφιους δημάρχους & περιφερειάρχες ή οι εκπρόσωποι των συνδυασμών & κομμάτων, που μετέχουν στις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές & τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Κατόπιν της αναβολής της συνεδρίασης της 17ης Απριλίου 2019 της 1ης Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τον καθορισμό του τρόπου & των χώρων προβολής κατά την προεκλογική περίοδο, σύμφωνα με το με ίδια ημερομηνία Πρακτικό της, η 2η συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής είναι με το ίδιο θέμα :

«Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο  των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, στους συνδυασμούς των υποψηφίων για την προεκλογική προβολή τους και άλλων λεπτομερειών», σύμφωνα με τη με αριθ. 24923/04-04-2019 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.

  • Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση της Επιτροπής, εδώ.

Πότε : ώρα 15:00
Που : Δημαρχείο, Μαραθωνοδρόμου 95 – Ψυχικό, 3ος όροφος

Πηγή ενημέρωσης : κ. Γεράσιμος – Αλέξανδρος Μαζαράκης, Δημοτικός Σύμβουλος, Προεδρεύων Εντεταλμένος Σύμβουλος της Διαπαραταξιακής Επιτροπής.        

Τελευταία Νέα