Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Σπύρος Μοσχούτης: Ζωγραφική-Κατασκευές

Moshoutis

MoshoutisΤην Πέμπτη 19 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. διοργανώνονται τα εγκαίνια της έκθεσης του εικαστικού Σπύρου Μοσχούτη.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα με χαρά φιλοξενεί ξανά – μετά από 7 χρόνια – τη νέα συναρπαστική δουλειά του εικαστικού Σπύρου Μοσχούτη με τίτλο “συνεχίζω ασταμάτητα!”.

Ο εικαστικός με μια ξεχωριστή και πολύ προσωπική δυνατή γραφή γεμάτη χρώμα, χιούμορ και φαντασία αποδίδει τη δική του πραγματικότητα μέσα από τα συνεχόμενα ερεθίσματα της ζωής και της καθημερινότητας του κάνοντας χρήση πολλών και διαφορετικών υλικών όπως λάδια, ακρυλικά, κάρβουνα, μολύβια, ψάθες, σχοινιά, υφάσματα ακόμα και cd.
 
Ο Μοσχούτης δεν υπακούει σε καλλιτεχνικές εντολές – κρίνει μόνο εάν τον ικανοποιεί ή όχι το τελικό αποτέλεσμα. Από μικρός ζούσε με τη μουσική και τη ζωγραφική σε μία εποχή που ήταν πολύ δύσκολη για την τροφοδοσία μη υλικών επιθυμιών, έτσι η ζωγραφική και η συντροφιά με φτασμένους ζωγράφους όπως ο Μπαχαριάν και ο Στεφόπουλος έγιναν το δικό του καταφύγιο.
 
Ο Σπύρος Μοσχούτης έχει συμμετάσχει σε πολλές ατομικές και ομαδικές και ιδιαίτερα πετυχημένες εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως Γαλλία, Ελβετία κ.ά.
 
Επιμέλεια Έκθεσης: Ελίζα Γερολυμάτου, Ιστορικός Τέχνης-Μουσειολόγος
Διάρκεια Έκθεσης: 19 Ιουνίου – 11 Ιουλίου 2014
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10.00 – 18.00, Τετάρτη 13.00-20.00
 
Πού: Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα, Ι. Κοκκώνη 15, Ψυχικό, Τηλ 210 6717097
 
 
Πηγή Ενημέρωσης: κα Ελίζα Γερολυμάτου

Τελευταία Νέα