Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Στήριξη Τοπικών Αγορών Φιλοθέης-Ψυχικού

DailyDeals
DailyDealsΣτήριξη των τοπικών επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών με την ΔΩΡΕΑΝ προβολή τους, και ενημέρωση των καταναλωτών για τις ευκαιρίες που προσφέρει η τοπική αγορά δίνοντάς τους το ερέθισμα να στηρίξουν την γειτονιά τους.
 
Στη τελική ευθεία ολοκλήρωσης περνάει το “Daily Deals”, το καινοτόμο έργο ψηφιακής ενημέρωσης των προσφορών και των εκπτώσεων των επιχειρήσεων και των καταστημάτων  του ιστοχώρου–site “www.ekptoseis-prosfores.gr“.
 
Δείτε την πρόσκληση για την εκδήλωση “Daily Deals” στο Χαλάνδρι, την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, εδώ.
 
 Το έργο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και αποτελεί πρωτοβουλία του Διαδημοτικού Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πόλεων, (Σ.Β.Α.Π.), σε συνεργασία με τους Δήμους μέλη του, στους οποίους ανήκει και ο Δήμος μας.                                                             
  • Η εν λόγω ψηφιακή πλατφόρμα, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δημότες, κατοίκους και επισκέπτες στη γεωγραφική ζώνη του βορείου ανατολικού τομέα αττικής αναρτώντας τις εκπτώσεις και τις προσφορές όλων των επιχειρήσεων και των καταστημάτων της περιοχής.
  • Η αμεσότητα της πληροφόρησης των προσφορών και των εκπτώσεων από το σπίτι, το γραφείο ή και από το δρόμο μέσα από το κινητό ή το tablet, θα μεταφέρει καθημερινά με απεικόνιση ημέρας όλες τις βιτρίνες των προσφορών και εκπτώσεων στις οθόνες των καταναλωτών.

Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και της διαδραστικής επικοινωνίας που παρέχει το site, σε κάθε εν δυνάμει καταναλωτή αλλά και στις επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας, δίνει την δυνατότητα εξοικονόμησης σε χρήμα & χρόνο.  

 
Ο Σ.Β.Α.Π. καλεί όλον τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο να αγκαλιάσει το εργαλείο που του προσφέρεται, και όλους τους καταναλωτές να απολαύσουν και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του ιστοχώρου.
 
O Β.Α. τομέας Αττικής περιλαμβάνει τους Δήμους: Αγ. Παρασκευή, Μαρούσι, Βριλήσσια, Γαλάτσι, Ηράκλειο, Κηφισιά, Λυκόβρυση-Πεύκη, Φιλοθέη – Ψυχικό, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Ν. Ιωνία.
  • Το έργο βρίσκεται σε πιλοτική φάση και ήδη δημιουργείται εμπορικός κατάλογος όλων των επιχειρήσεων που ενεργοποιούνται στους Δήμους μέλη του Β.Α. τομέα Αττικής. 
  • Σε περίπτωση που κάποια επιχείρηση δεν επιθυμεί την δωρεάν προβολή της στο κατάλογο, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε τον Σύνδεσμο στο mail: 21ota@ath.forthnet.gr για διαγραφή ή μη εγγραφή της.

 

Πηγή Ενημέρωσης: Δελτίο Τύπου Συνδέσμου

Τελευταία Νέα