Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Συνέχεια υποβάθμισης του Νέου Ψυχικού

soubasaki
soubasakiΜε τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος στο Δημοτικό Συμβούλιο της 24 Απριλίου προτάθηκε από την Δημοτική Αρχή η ανάθεση μελέτης για το κτίριο Βαλιάδη στο Νέο Ψυχικό, με ποσό 350.000 ευρώ, αντί των μελετών που είχε προτείνει η ίδια τον Δεκέμβριο, συνολικής αξίας 55.000 ευρώ.
 
Η Δημοτική Αρχή, χωρίς διασφαλισμένους πόρους, σε μία δύσκολη εποχή, διάλεξε να πολλαπλασιάσει το ύψος της μελέτης, χωρίς να έχει αξιοποιήσει μελέτες και προμελέτες που είναι στα συρτάρια του Δήμου και κακώς δεν εφαρμόσθηκαν χρόνια τώρα, αυξάνοντας σημαντικά το συνολικό κόστος κατασκευής του έργου.
 
Το πιο σοβαρό, εκτός της προχειρότητας και του πολλαπλασιασμού των δαπανών που είναι φανερά, η προτεινόμενη ανάπλαση του κτιρίου Βαλιάδη, συνοδεύτηκε και με μία υπόγεια εγκατάσταση συλλογής συμπιεσμένων απορριμμάτων στο οικόπεδο του κτιρίου, που ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Καρυώτης είχε αποκαλέσει «εγκατάσταση πνευματικού συστήματος διαλογής και συλλογής απορριμμάτων» !!! Προέκυπτε και εξακολουθεί να προκύπτει, μεγάλος κίνδυνος το κτίριο Βαλιάδη στο Νέο Ψυχικό, να δέχεται τα σκουπίδια του Δήμου μας…

Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου, εδώ.

Νάντια Σουμπασάκη

Επικεφαλής Παράταξης «Ενεργοί Πολίτες Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού»

 

Πηγή Ενημέρωσης: “Παράθυρο” Ιούλιος 2015

Τελευταία Νέα