Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Συναυλία-Αφιέρωμα σε νέους μουσικούς

Synaulia
SynauliaΤην Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου διοργανώνεται μουσική συναυλία από νέους μουσικούς επιλεγμένους για την αγάπη τους για την μουσική.
 
Ο μουσικός πολιτιστικός σύλλογος Ψυχικού « Η ΕΥΤΕΡΠΗ» και ο Ο.Κ.Α.Π.Α. κάθε χρόνο οργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στους νέους ταλαντούχους μουσικούς.
 
Στην φετινή συναυλία θα λάβουν μέρος σπουδαστές από το δημοτικό ωδείο, τα ωδεία του Δήμου μας και το ιστορικό Ωδείο Αθηνών, επιλεγμένοι για την πρόοδο και την αγάπη τους για την μουσική.
 
Στην συναυλία συμμετέχει και η ορχήστρα νέων Ψυχικού (ΣΟΝΕΨ), η οποία στο φινάλε της συναυλίας θα συνοδεύσει τελειόφοιτους και διπλωματούχους νέους μουσικούς σε επιλεγμένα κοντσέρτα.
 
Ο μουσικός πολιτιστικός σύλλογος Ψυχικού «Η ΕΥΤΕΡΠΗ» ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2008 με σκοπό την καλλιέργεια της μουσικής ιδιαίτερα μεταξύ των νέων. Στα 6 χρόνια λειτουργίας του έχει οργανώσει πάνω από 30 συναυλίες εορταστικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα που σύμφωνα με τις απόψεις διακεκριμένων μουσικών, αναβαθμίζουν την πόλη μας και αποτελούν μια ουσιαστική προσφορά στους συνδημότες μας και όχι μόνον. Καλλιτεχνικός διευθυντής του συλλόγου είναι ο κ. Ξηράκης.
 
Πότε: στις 19.30 μ.μ.
Που: Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ. 210 67 45 135
 
 
 
Πηγή ενημέρωσης: εν δήμω

Τελευταία Νέα