Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Συνεχίζονται οι ανακαινίσεις των σχολείων μας!

Ολοκληρώθηκαν και άλλες εργασίες, αυτή τη φορά στο: 

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ.

Ο Δήμος μας φροντίζει τα σχολεία μας, αναβαθμίζει το εκπαιδευτικό τους έργο και ενδυναμώνει το μαθησιακό και κοινωνικό τους ρόλο.

Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα της Διεύθυνσης του σχολείου, των Εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού και αξιοποιώντας το διάστημα που ήταν κλειστά τα σχολεία, εν μέσω πανδημίας, πραγματοποιήσαμε τις εξής πολύ σημαντικές παρεμβάσεις, ομορφαίνοντας και αναβαθμίζοντας το σχολικό χώρο, μεταξύ των οποίων:

  • Βάφτηκε το κτίριο, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, και όλες οι σχολικές αίθουσες είναι πλέον ανανεωμένες με ευχάριστα χρώματα και συνδυασμούς.
  • Κατασκευάστηκε Αίθουσα Μουσικής, κάνοντας ριζική ανακαίνιση μιας παλιάς αίθουσας όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν ο επιστάτης του σχολείου.
  • Ανακαινίστηκε η Αίθουσα Πληροφορικής και εξοπλίστηκε με νέο σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τους σκοπούς της διδασκαλίας και της μάθησης.
  • Ανακαινίστηκαν τα γραφεία της Διεύθυνσης και η αίθουσα του Συλλόγου Διδασκόντων.
  • Αντικαταστάθηκαν, οι παλιές βρύσες του κτιρίου επί της οδού Κοντολέοντος με νέες και σύντομα θα τοποθετηθούν νέες βρύσες και στο κτίριο της οδού Δημοκρατίας.
  • Τοποθετήθηκαν νέοι κάδοι απορριμάτων σε όλους τους αύλειους χώρους του σχολείου.

 

Συνεχίζουμε τα έργα, έχοντας άμεση προτεραιότητά μας το να παρέχουμε ένα περιβάλλον φιλόξενο, ασφαλές, ελκυστικό για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας!

Τελευταία Νέα