Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου άναψαν – oι ευχές του Δημάρχου Φιλοθέης Ψυχικού Δημήτρη Γαλάνη

5,4,3,2,1 μέτρησε ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης με τους Δημοτικούς Συμβούλους και άναψαν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Α’ Πλατεία του Ψυχικού.

Η φιλαρμονική μπάντα του Δήμου και μαθητές απο το Βαρβάκειο, τη σχολή Μωραΐτη και το Λύκειο Ψυχικού συνόδευσαν με γιορτινές μελωδίες και όμορφα τραγούδια την φωταγώγηση του πανύψηλου δένδρου.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης με την ευκαιρία της έναρξης της εορταστικής περιόδου εξέφρασε τις ευχές του: «Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας ανάβει και μας γεμίζει  με αισιοδοξία, πίστη και αυτοπεποίθηση.  Θα ατενίσουμε το 2022 με αλληλεγγύη και αγάπη και θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο που τόσο ανάγκη έχουμε και τόσο πολύ αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας. Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας προσφέρουν ένα αναγκαίο και ωφέλιμο διάλειμμα.

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και προσφοράς.

Αυτές τις γιορτινές ημέρες λοιπόν  ας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο και από όποια θέση  μπορεί ο καθένας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προσωπικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Ας προσφέρουμε κάτι από το υστέρημα μας, κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της μικρής κοινωνίας του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.

Είθε το 2022 να είναι η αφετηρία για ένα καλύτερο αύριο, εφαλτήριο για πρόοδο και ευημερία , ξεπερνώντας τον σκόπελο που ακούει στη λέξη πανδημία.

Aλλάζουμε χρόνο, αλλάζουμε ψυχολογία…

Τις θερμότερες ευχές μου για χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο Νέο Έτος, γεμάτο υγεία, ελπίδα και ειρήνη για όλουs».

Οι Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αντάλλαξαν ευχές ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε χαρούμενη ατμόσφαιρα. 

Τελευταία Νέα