Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

“Το Έκτο Πάτωμα” του Alfred Gehri

6oPatoma
6oPatomaΟ Θεατρικός Όμιλος Ψυχικού ανεβάζει την επίκαιρη μουσική κωμωδία του Alfred Gehri στις 10 – 11 – 12 – 17 – 18 & 19 Οκτωβρίου.
 
Εν μέσω οικονομικής κρίσης του ’30 και με καμβά το Παρίσι του μεσοπολέμου, οι μποέμ ένοικοι μιας παλιάς πολυκατοικίας – μικρογραφία ολόκληρης κοινωνίας – συνυπάρχουν στο έκτο πάτωμα της πολυκατοικίας.
 
Με άξονα την κωμωδία, παρακολουθούμε τη ζωή αυτών των ανθρώπων να ξετυλίγεται μέσα από τους έρωτες, τις συγκρούσεις, τα πάθη και πάνω από όλα τα όνειρά τους. Όνειρα μικρά και μεγάλα, όνειρα που τους δίνουν τη δύναμη να αντέξουν τις δυσκολίες της καθημερινότητάς.
 
Μόνο που μέσα στην πορεία του έργου, θα συνειδητοποιήσουν ότι πάνω και πέρα από τα όνειρα -που δυστυχώς τόσο σπάνια γίνονται πραγματικότητα- υπάρχει η αγάπη, η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η αίσθηση ότι παραμένουμε ενωμένοι απέναντι σε κάθε δυσκολία. Και μόνο μέσα από αυτή την αίσθηση μπορούμε να βγούμε αληθινοί νικητές στο παιχνίδι της ζωής…
  • Σκηνοθεσία: Μερόπη Τσαούση,
  • Βοηθός Σκηνοθέτη: Τζωρτζίνα Μεντόγιαννη,
  • Σκηνικά – Κοστούμια – Τραγούδι: Φανή Στρατίκη,
  • Χορογραφίες – Κίνηση: Κατερίνα Μπόσκου, Κατερίνα Κοσμέτου
Παίζουν οι: Γιώργος Τσοτσορός, Όλγα Ρωμανού, Βίκυ Καρατζά, Κατερίνα Κοσμέτου, Βίλη Βάρσου, Νατάσα Κουτσούρη, Γιώργος Βλαχάκης, Δημήτρης Δημητρίου, Γιάννης Αλμπανέλλης, Βαγγέλης Δημητρίου, Λίνα Παππά, Στέργιος Τσαρέκας.
 
Απαραίτητη η κράτηση θέσης: τηλ. 6944-655734 (11:00-14:00)
 
Ώρα έναρξης: 20:30 μ.μ.
Που: Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ. 210 6745135
 
 
Πηγή Ενημέρωσης: εν δήμω
 

Τελευταία Νέα