Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Το «Δέντρο της Πόλης»

1

1Με τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για την φωταγώγηση του δέντρου σηματοδοτήθηκε η εορταστική περίοδος στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.

Όλοι οι… ενδιαφερόμενοι, με πρώτα από όλα τα πιτσιρίκια, είχαν αρχίσει να μαζεύονται από νωρίς, πριν ακόμα σκοτεινιάσει. Και μπορεί η πανηγυρική ατμόσφαιρα και οι μυρωδιές του φρέσκου καφέ αλλά και του ζεστού κρασιού με μπαχαρικά, να μας ταξίδευε φευγαλέα σε κάποια Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα, αλλά οι κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα και τα άλλα καλούδια από γνωστά μαγαζιά του Δήμου μας, ήταν εκεί για να μας θυμίζουν ότι είμαστε στη γειτονιά μας!

Ενώ η Χορωδία του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», αλλά και η μπάντα του Δήμου έπαιζε κάλαντα & Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ήρθε ή ώρα.

Ήμασταν λοιπόν έτοιμοι, και το ραντεβού είχε δοθεί για την  Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου το βραδάκι, στην πρώτη πλατεία Ψυχικού, εκεί δίπλα στο παλιό Blue-Bell. Ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης καλωσόρισε την εορταστική περίοδο, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους,  και… δέκα, εννιά, οχτώ, εφτά έξι, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα, και…τσακ!

3

Δύο Χιλιάδες φωτάκια, κι ένα ΑΑΑΑΑ! άλλαξε σε μια στιγμή την Πλατεία. Είναι γνωστό από παλιά, ότι τα Χριστούγεννα, χωρίς δένδρο δεν έρχονται!

5

Και τότε άρχισε η πραγματική γιορτή που κράτησε κάμποση ακόμη ώρα, ώσπου το τσουχτερό κρύο άρχισε να νικάει τους λιγότερο σκληρούς, και ο κόσμος να αραιώνει, ώσπου το δένδρο έμεινε… μόνο του, ολόφωτο, να θυμίζει στους περαστικούς ότι ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

4Στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά, που παρουσίασε και προλόγισε η Πρόεδρος τπου Ο.Κ.Α.Π.Α. κα Νέλλη Λάβδα, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Αλεξοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Μάρω Τρέζου, Κατερίνα Πετρίτση-Μουράντ, Νατάσα Αγγελάκη, Βύρων Σαμαρόπουλος & Άλκης Γάτος. Επίσης, η Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ, Σόφη Ζαφρακοπούλου, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος» και τ. Δήμαρχος Ψυχικού Κρίτος Νεόφυτος.

2

Και του χρόνου, λοιπόν ! Καλές γιορτές σε όλους!

Πηγή ενημέρωσης : κα Νέλλη Λάβδα, Πρόεδρος Ο.Κ.Α.Π.Α.

Τελευταία Νέα