Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Χριστουγεννιάτικη Σχολική Γιορτή!

Με μεγάλη χαρά ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, αποδέχθηκε την πρόσκληση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ψυχικού και παρευρέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους. 

 

Υπήρξε θερμή υποδοχή από το πλήθος των γονέων και των μαθητών των σχολείων, καθώς και από όλα τα μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. 

 

Ο κ. Κολοβός Γεώργιος, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου, η Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού, κ. Μπενετάτου Γαλήνη, καλωσόρισαν τον Δήμαρχο και τον ευχαρίστησαν για το έργο του στη σχολική μονάδα. 

 

Η γιορτή ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια των μαθητών των τάξεων Ε΄1 και Ε΄4 με πρωτοβουλία της Υποδιευθύντριας του 3ου Δημοτικού και εκπαιδευτικού της Ε΄1 τάξης, κ. Καπαρέλη Γεωργίας, της εκπαιδευτικού της Ε΄4 τάξης, κ. Αναστασάκη Κωνσταντίνας και του κ. Κοντογεώργη Θωμά, μουσικού της σχολικής μονάδας. 

 

Ακολούθησε διασκέδαση με φαγητά, αναψυκτικά, γλυκά, φωτογραφίες και δώρα από τον Άγιο Βασίλη, λαχειοφόρο αγορά και πολλές ακόμα εκπλήξεις για τους μαθητές των σχολείων!

 

Καλές γιορτές σε όλους!

Τελευταία Νέα