Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα έγιναν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στον Δήμο μας και κορυφώθηκαν με τη γεμάτη ζωντάνια μαθητική παρέλαση, η οποία φέτος έλαβε χώρα στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου Φιλοθέης, όπου και παρευρέθηκαν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης και η Εκπρόσωπος του Περιφεριάρχη Αττικης Πολυτίμη Λεονάρδου.
 
Το εορταστικό πρόγραμμα ξεκίνησε με την Επίσημη Δοξολογία και την εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στους τρείς Ιερούς Ναούς Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, Αγίας Φιλοθέης, Αγίου Δημητρίου Ψυχικού και ολοκληρώθηκε με το Τρισάγιο καθώς και την κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα Νέου Ψυχικού, Φιλοθέης και Ψυχικού αντίστοιχα.
 
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους τους κατοίκους του Προαστίου, τονίζοντας πως: «Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα εθνικής μνήμης και υπερηφάνειας για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Αυτή την ημέρα οι Έλληνες στέλνουν μήνυμα πατριωτισμού, φιλοπατρίας και εθνικής ομοψυχίας σε όλη την Οικουμένη. Και φυσικά, τιμάμε τους προγόνους μας, αυτούς που με σθένος πολέμησαν και θυσιάστηκαν, για την ελευθερία. Ψηλά οι σημαίες! Ζήτω η Ελλάδα».
 
Τα 25 Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία και τους μαθητές να παρελαύνουν παρακολούθησε πλήθος κόσμου, καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων, οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι και τα μέλη από τα Τοπικά Συμβούλια των τριών Κοινοτήτων, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠΑ και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΙΨ, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, εκπρόσωποι της αστυνομίας, καθηγητές, δάσκαλοι, και νηπιαγωγοί των σχολείων αλλά και των Δημοτικών Παιδικών σταθμών, καθώς και οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων, Σωματείων, Ομίλων και Ενώσεων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.
 
Η φιλαρμονική του Δήμου μας συνόδευσε με εμβατήρια όλη την παρέλαση.
 
Χρόνια Πολλά σε όλους!

Τελευταία Νέα