Search
Search

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Όαση γέλιου η παράσταση τα «Παντρολογήματα» του Δήμου μας στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023»

Με μια ευχάριστη βραδιά έκλεισε ο Αύγουστος στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού καθώς δεκάδες συμπολιτών μας κατέκλυσαν το Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού για να παρακολουθήσουν την τρελή κωμωδία του Νικολάϊ Γκόγκολ «Παντρολογήματα».
 
Η παράσταση δόθηκε στο πλαίσιο των δωρεάν καλλιτεχνικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023» που διοργανώνει ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού απο κοινού με τον ΟΚΑΠΑ.
 
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Σοφία Βυθούλκα, Αντιδήμαρχοι αλλά και πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου παραβρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση και υποδέχτηκαν με χαρά τους κατοίκους του προαστίου μας οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με το θέαμα που χάρισε ο βετεράνος ηθοποιός και σκηνοθέτης Αλμπέρτο Εσκενάζυ με τον θίασο του.
 
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης συνεχάρη τα μέλη του θιάσου και τόνισε:
«Ευχαριστούμε που προσφέρατε γέλιο και διασκέδαση απόψε στους κατοίκους του προαστίου μας, κλείνοντας με χαρά τον Αύγουστο μετά τις τόσες δύσκολες στιγμές που στιγμάτισαν εξ αιτίας των πρωτοφανών πυρκαγιών το φετινό καλοκαίρι για όλους μας».
 
Οι ηθοποιοί με τον εξαιρετικό Αλμπέρτο Εσκενάζυ πέτυχαν να προσφέρουν μια όαση γέλιου με τηνανατρεπτική κωμωδία πολύ κοντά σε καταστάσεις της σημερινής μας εποχής από το «Θέατρο της Μεσογείου» αναδεικνύοντας τόσο την ευφυή κωμική γραφή του Ρώσου συγγραφέα όσο και το πικρό υπόβαθρό της.
 
Την επιμέλεια όλων των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού έχει η ηθοποιός και σκηνοθέτης Νικόλ Δημητρακοπούλου.

Τελευταία Νέα