Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ελάτε να ομορφήνουμε την Πόλη μας

ethelondismos1

ethelondismos1Η επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου προσκαλεί όλους τους κατοίκους της πόλης να συμμετάσχουν ενεργά στον καθαρισμό και τον καλλωπισμό των Αλσυλίων του Δήμου μας.

Με σύνθημα “Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την γειτονιά μας πιό όμορφη!“, και σε συνέχεια των περσινών πρωτοβουλιών καθαρισμού, η νέα εθελοντική δράση έχει προγραμματιστεί για το επόμενο και μεθεπόμενο Σάββατο με σημεία συγκέντρωσης:

  • Σάββατο 2 Μαρτίου, ώρα 10.30 πμ – 14.30 μμ, καθαρίζουμε και καλλωπίζουμε το Άλσος Γ. Σταύρου στην Φιλοθέη, οδός Ολυμπιονικών, πίσω από το Γυμνάσιο της Φιλοθέης.
  • Σάββατο 9 Μαρτίου, ώρα 10.30 πμ – 14.30 μμ, καθαρίζουμε και καλλωπίζουμε το Αλσος Ψυχικού στο Ψυχικό, οδός Πριγκ. Ελένης και Στρατηγού Καλάρη. epitropiethelondismou

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού δημιούργησε την Επιτροπή Εθελοντισμού η οποία συστήθηκε τον Μάρτιο του 2012 και αποτελείται από 9 μέλη. Η νέα δράση έρχεται σε συνέχεια των δράσεων καθαρισμού του ρέματος του Ποδονίφτη στην Φιλοθέη (Μάιος 2012), του Άλσους Γ. Σταύρου και του Αλσυλίου της Αγ. Φιλοθέης (Ιούνιος 2012).

Ο εθελοντισμός ως ανιδιοτελής προσφορά με σκοπό την κοινή ευημερία, αναπτύσσει την κοινωνική ευαισθησία και έτσι δημιουργούνται στενές ανθρώπινες σχέσεις που λειτουργούν σαν οδηγός για τα νέα παιδιά, διδάσκοντας τις έννοιες της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

 

Πηγή ενημέρωσης: Δελτίο Τύπου Προέδρου Επιτροπής Εθελοντισμού, κα Άννα Κομνηνού-Κούμπα

Τελευταία Νέα