Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Προτεραιότητα η Ασφάλεια

Asfaleia5

Asfaleia5Από αρχές Ιουνίου η σημερινή Διοίκηση του Δήμου έθεσε σε εφαρμογή ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων του προαστίου μας και προστασίας της δημοτικής περιουσίας από παράνομες πράξεις και ενέργειες.

Μετά από τη διενέργεια ενός δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού, ο Δήμος θα συνεργαστεί για τον επόμενο χρόνο με την ιδιωτική εαιρεία φύλαξης STARGUARD.

Η συνεργασία αυτή προβλέπει:Asfaleia3

 • Την καθημερινή φύλαξη και προστασία 365 μέρες το χρόνο, από τις 10 το βράδυ ως τις 6 το πρωί, του συνόλου της δημοτικής περιουσίας.
 • Οκτώ περιπολικά αυτοκίνητα και το προσωπικό που θα τα στελεχώνει, θα περιπολούν σε όλο το Δήμο τις παραπάνω ώρες, φυλάσσοντας όχι μόνο τα δημοτικά κτίρια, αλλά και άλλες υποδομές, όπως είναι τα πάρκα και οι ελεύθεροι χώρου του προαστίου μας.Asfaleia4
 • Το παραπάνω προσωπικό, παράλληλα με το κύριο καθήκον τους, που αποτελεί και αντικείμενο της σύμβασης που υπογράφηκε, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα λειτουργήσει και ώς ομάδα πυρασφάλειας, ενισχύοντας την προσπάθεια που ως Δήμος καταβάλλουμε για να προστατεύσουμε το πράσινο του προαστίου μας από τις φωτιές.

Πλέον θα είναι διαρκής η παρουσία του Δήμου κατά την διάρκεια της νύχτας. Γεγονός που θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στην εκδήλωση πιθανών παραβατικών συμπεριφορών. 

Η καθημερινή παρουσία κατά τις βραδινές ώρες περιπολικών και ανθρώπινου δυναμικού στους δρόμους της Φιλοθέης, του Ψυχικού και του Ν. Ψυχικού, θα ενισχύσει ταυτόχρονα και το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Asfaleia2Αν αντιληφθείτε κάτι ύποπτο που:

 • θέτει σε κίνδυνο την περιουσία της πόλης μας ή
 • δημιουργεί απειλή για την περιουσία ή τη ζωή σας έχετε ακόμη μιά επιλογή,
 1. μπορείτε πλέον να καλέσετε και το Σταθμό της εταιρείας στο Ψυχικό
 2. εκτός από το να τηλεφωνήσετε στην Άμεσο Δράση της ΕΛ.ΑΣ. (100) ή
 3. στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας:Asfaleia1
 • Φιλοθέη, τηλ. 210 6813645
 • Ψυχικό, τηλ. 210 6754249
 • Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 67201000.

Με τη νέα πρωτοβουλία που υλοποιείται σε ένα τομέα υψηλού ενδιαφέροντος όπως είναι η προστασία της δημοτικής περιουσίας και η ασφάλεια των κατοίκων του προαστίου μας, μετατρέπουμε το πλεόνασμα που πετύχαμε χάρη στη σωστή και διαφανή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου μας, σε πλεόνασμα πρότυπων υπηρεσιών.

Προστατεύουμε τη Δημοτική Περιουσία, ενισχύουμε το Αίσθημα Ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

 

Πηγή Ενημέρωσης: Γραμματεία Δημάρχου

Τελευταία Νέα