Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Η Ευρώπη στην Περιοχή μου

Photo Contest 2013gr

Photo Contest 2013grΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά διαγωνισμό φωτογραφίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο να προβάλει έργα που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο διαγωνισμός με τίτλο “Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2013” διεξάγεται αποκλειστικά μέσω του Facebook και προσφέρει την ευκαιρία,

  • να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας,
  • να αναδείξετε πώς χρησιμοποιούνται οι κοινοτικοί πόροι και
  • να προβάλετε έργα με προστιθέμενη αξία στις τοπικές κοινωνίες.

Για να συμμετάσχετε:

  1. μπείτε στη σχετική εφαρμογή του Facebook μέχρι και 23 Αυγούστου 2013 ώρα 13:00 (ώρα Ελλάδας)
  2. http://www.facebook.com/EuropeanCommission/app_386310531430573
  3. ανεβάστε τη φωτογραφία σας: η φωτογραφία θα πρέπει να απεικονίζει συγχρηματοδοτούμενο έργο (από οποιοδήποτε Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και να είναι εμφανής η σήμανση της συγχρηματοδότησης με την ευρωπαϊκή σημαία (αναμνηστική πλακέτα, πινακίδα, αφίσα).

Θα επιλεγούν 4 νικητές, 1 με ψήφο του κοινού και 3 από ανεξάρτητη επιτροπή που συμμετέχουν επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας και της φωτογραφίας.

Η ψηφοφορία για το κοινό, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει κάθε χρήστης του facebook, ξεκινάει στις 26 Αυγούστου και λήγει στις 6 Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου 2013.

Κάθε νικητής θα κερδίσει δωροεπιταγή €1.000 για φωτογραφικό εξοπλισμό και ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες, 7-10 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών Open Days.

Στην εφαρμογή στο Facebook μπορείτε να δείτε παραδείγματα φωτογραφιών. 

 

Πηγή Ενημέρωσης: Ομάδα Σύνταξης από www.mou.gr

Τελευταία Νέα