Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

2ο Πανηγύρι της Φύσης

PanigiriFysis
PanigiriFysisO Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη σας προσκαλεί την Κυριακή 1η Ιουνίου στο 2ο Πανηγύρι της Φύσης, από τις 11π.μ. μέχρι τις 7μ.μ.
 
Φορέστε τα καλοκαιρινά σας, φέρτε τις οικογένειες και τους φίλους σας και ελάτε να γιορτάσουμε παρέα με 25 Περιβαλλοντικές και Φιλοζωικές Οργανώσεις τη Φύση!
 
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των παιδικών δραστηριοτήτων, εδώ.
 
Η Πρωτοβουλία wePROTECT είναι η πιο πρόσφατη ενέργεια του Σ.Α.Σ.Μ. με αντικείμενο την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και δραστηριοποίηση του κοινού σε ό, τι αφορά στην αξία και στην προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας.

Το wePROTECT, εμπεριέχει την έννοια της δράσης, αποσκοπεί στο να κινητοποιήσει τους αποφοίτους, τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές της Σχολής Μωραΐτη, αλλά και τους πολίτες ευρύτερα αναφορικά με το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος από το οποίο εξαρτάται η υγεία, η ποιότητα της ζωής μας αλλά και η ίδια η οικονομία της χώρας η οποία εν πολλοίς στηρίζεται στην αξιοποίηση του φυσικού της πλούτου και την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής.

Μάθετε περισσότερα για τα Βιωματικά Εργαστήρια, τις Προβολές και τις Περιβαλλοντικές Οργανώσεις που συμμετέχουν, στην ιστοσελίδα “Πανηγύρι της Φύσης“.

 
Πού: Αγίου Δημητρίου & Παπαναστασίου, Ψυχικό 
 
 
Πηγή Ενημέρωσης: Ομάδα Σύνταξης από Σ.Α.Σ.Μ.

Τελευταία Νέα