Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων

TournouaPops

TournouaPopsΟ ιστορικός σύλλογος Π.Ο.Ψ. ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων «Γιάννης Δακτυλάς» το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Φέτος, θα συμμετέχουν όλα τα Δημοτικά Σχολεία Νέου Ψυχικού, Ψυχικού και Φιλοθέης (Δημόσια & Ιδιωτικά), ξεπερνώντας τον αριθμό των 450 αγωνιζομένων μαθητών ηλικίας από 6 έως 11 ετών, στο Τουρνουά που αποτελεί πλέον θεσμό στην ευρύτερη περιοχή μας, ως πρωτοβουλία του «Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ψυχικού», τα μέλη του οποίου έχουν αναλάβει το σύνολο της οργανωτικής λειτουργίας.

Στόχος μας είναι, να εμφυσήσουμε τα οφέλη του αθλήματος ποδοσφαίρου στα νέα παιδιά, καλλιεργώντας την ευγενή άμυλα, τη διαδικασία επίτευξης στόχων και την ομαδική συνεργασία σε συνδυασμό με τη σωματική τους βελτίωση. Εργαζόμαστε ώστε, το επίπεδο υπηρεσιών προς όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας την κοινωνική διάσταση των δραστηριοτήτων του συλλόγου ως πάγια αξία μας και τη συνεχή ενίσχυση του ρόλου μας ως πρότυπου αθλητικού σωματείου στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Πότε : 10-11-12/5/2018 (Α’ φάση) και 17-18-19/5/2018 (Β’ φάση)
Που : στο γήπεδο 5×5 του 1ου Γυμνασίου Νέου Ψυχικού

Ευχαριστούμε θερμά, τον Δήμο Φιλόθεης- Ψυχικού που αγκαλιάζει κάθε υγιή αθλητική ενέργεια, καθώς και τις χορηγούς εταιρίες FOREVER 21, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Super Markets και ΝFStudios, για την ευγενική τους προσφορά, αποδεικνύοντας την ευαισθησία τους στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Πηγή ενημέρωσης : popsfc1926@gmail.com

Τελευταία Νέα